Konuya cevap cer

[URL unfurl="true"]https://www.imdb.com/title/tt0186151[/URL]

Efsanevi, destansı, olağanüstü dizi olan  LOST  u az da olsa anımsatmış çok iyi bir film.

Filmin başlarında  ikinci sınıf bir film olur diyordum ama Kelebek Etkisi ne bile kafa tutacak düzeyde

Şüphesiz sağlam bir yönetmen çekseydi bu film Kelebek Etkisini bile geride bırakabilirmiş. Mükemmel senaryo ama Yönetmen senaryonun hakkını dört dörtlük verememiş.

Dramatik bir bilimkurgu. Son sahnede ben bile duygulandım.

Lost'un  unutulmazlarından  Juliette yi burada siyah saçlı olarak görmek sevindirdi. Herhangi bir LOST karakterlerini herhangi bir yapımda görünce seviniyorum.

Bir de filmdeki önemli bir karakterin adının  Jack  Sheppard olması...?  Zaten zaman bilimkurgusu anlamında da LOST a benzemesi... 

Genel olarak Kelebek Etkisi ni de andırdı. Kelebek Etkisi filmini sevenler bu filmi de kesin sevecektir

[spoiler]babasını kurtardıktan sonra annesini telefonla araması ama telefona başkanının çıkması,  yavaş yavaş annesinin cenazesini hatırlaması...  İçim burkuldu izlerken [/spoiler]

Elbet ufak mantık hataları ya da açıkta kalmış sorular yok değil,  dediğim gibi Yönetmen böyle güzel bir konunun hakkını tam verememiş. Eğer dört dörtlük bir yönetmen olsaydı bu film böyle kıyıda köşede kalmaz,  tarihe geçmiş kült bir film olabilirdi..

Lost veya Kelebek Etkisi ni sevmiş olanlara muhakkak öneririm   [USER=1]@OzaN[/USER] [USER=83458]@Danger UA![/USER]

8.7/10