Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Ciddi ciddi bünyeme dokunan ilk film olduğu. Resmen midem bulandı ama filmin iğrençliğinden değil, filmde iğrenç bir şey yoktu zaten ama beyin nedense ters tepki verdi. Ayrıca beyne o kadar yüklenmiş olacağım ki imla kurallarını bile karıştırır oldum, yorumumda da gördüğün gibi. [spoiler]Kovboy vasıtasıyla aslında izleyiciye seslenme teorisi bence de mantıklı Mesela kovboy ne diyordu "başarırsan beni bir kez daha, başaramazsan iki kez daha göreceksin" bir yerde okuduğuma göre bu cümle izleyicinin filmi izlemeyi başaramadığını anlatıyor. Ben bunu filmi bir kere daha izlemek, iki kere daha izlemek gibi de yorumlamıştım ama adamın teorisi daha mantıklı elbet. "Bir de ukalalık taslama, adam gibi dinle "gibi bir şeyler de diyordu ki burada izleyicinin kafasını vererek izlemesini ve boş yere hava atmaya kalkışmamasını söylüyordu Lynch[/spoiler] Bir de inanılmaz ayrıntıların olduğu bir filmdi. Hayatımda böyle ayrıntı dolu bir film izlemedim mi hatırlamıyorum Ayrıca "Silencio" sahnesiyle Hollywoodın tümüyle aldatmaca olduğunu aslında bu filmin yani Mullohand Dr nin bile aldatmaca olduğunu vurguluyordu.
Ciddi ciddi bünyeme dokunan ilk film olduğu. Resmen midem bulandı ama filmin iğrençliğinden değil, filmde iğrenç bir şey yoktu zaten ama beyin nedense ters tepki verdi. Ayrıca beyne o kadar yüklenmiş olacağım ki imla kurallarını bile karıştırır oldum, yorumumda da gördüğün gibi.
[spoiler]Kovboy vasıtasıyla aslında izleyiciye seslenme teorisi bence de mantıklı
Mesela kovboy ne diyordu "başarırsan beni bir kez daha, başaramazsan iki kez daha göreceksin" bir yerde okuduğuma göre bu cümle izleyicinin filmi izlemeyi başaramadığını anlatıyor. Ben bunu filmi bir kere daha izlemek, iki kere daha izlemek gibi de yorumlamıştım ama adamın teorisi daha mantıklı elbet.
"Bir de ukalalık taslama, adam gibi dinle "gibi bir şeyler de diyordu ki burada izleyicinin kafasını vererek izlemesini ve boş yere hava atmaya kalkışmamasını söylüyordu Lynch
[/spoiler]
Bir de inanılmaz ayrıntıların olduğu bir filmdi. Hayatımda böyle ayrıntı dolu bir film izlemedim mi hatırlamıyorum
Ayrıca "Silencio" sahnesiyle Hollywoodın tümüyle aldatmaca olduğunu aslında bu filmin yani Mullohand Dr nin bile aldatmaca olduğunu vurguluyordu.