Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Sadece 4 filme mi 10 verdin? Ben 40 küsür filme 10 verdim.Ne filmdi ya. İzledikten sonra şoka girmiştim başım falan ağrımıştı. Şu sahneyi anladın mı? [spoiler]Kovboyun yönetmenle konuşurken söylediği söz: "Ukalalıkla o kadar meşgulsun ki düşünmüyorsun" Bunu aslında biz seyirciye söylüyor David Lynch kovboy aracılığıyla.Aynı zamanda şunu da söylüyor:K:Bir at arabasını kaç kişi kullanır?Y:Bir.K: Sana verdiğim fırsatları değerlendirirsen benimle birlikte kullanabilirsin.Yani demek istediği filme ve ipuçlarına dikkatli bakarsan 2.yönetmen sen olursun.[/spoiler] Adamın verdiği mesaja bak ya. [spoiler]Bir de dediğin gibi ben de filmin büyük kısmının rüya olduğunu düşünüyorum.[/spoiler]
Sadece 4 filme mi 10 verdin? Ben 40 küsür filme 10 verdim.
Ne filmdi ya. İzledikten sonra şoka girmiştim başım falan ağrımıştı. Şu sahneyi anladın mı?
[spoiler]Kovboyun yönetmenle konuşurken söylediği söz: "Ukalalıkla o kadar meşgulsun ki düşünmüyorsun" Bunu aslında biz seyirciye söylüyor David Lynch kovboy aracılığıyla.Aynı zamanda şunu da söylüyor:
K:Bir at arabasını kaç kişi kullanır?
Y:Bir.
K: Sana verdiğim fırsatları değerlendirirsen benimle birlikte kullanabilirsin.
Yani demek istediği filme ve ipuçlarına dikkatli bakarsan 2.yönetmen sen olursun.[/spoiler]
Adamın verdiği mesaja bak ya.
[spoiler]Bir de dediğin gibi ben de filmin büyük kısmının rüya olduğunu düşünüyorum.[/spoiler]