Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
[URL unfurl="true"]https://www.imdb.com/title/tt0061512[/URL] Ben de [USER=88450]@Tolstoyevski[/USER] gibi üç parçaya bölerek izledim. Ancak benim sebebim onun aksine sıkıcı olmasıydı. Beklediğimden çok daha düşük seviye bir filmdi. Birkaç efsane sahnesinin olduğunu kabul etmekle birlikte fazlasıyla abartılmış vasat sayılabilecek bir film olduğunu düşünüyorum. Hapishane konulu olsa da zorunlu işte çalışılan mahkum kampında geçiyor hikaye. Cool bir adamımız var Luke diye. Özgürlüğüne düşkün, sürekli kaçmak istiyor falan. Bilmiyorum ben ilgi çekici bulmadım konuyu ve çoğu yerde sıkıldım. Üç parçaya bölmeme rağmen her parça iki saat hissettirdi. İki tane çok iyi sahne vardı. Spoiler kullanmaya da gerek yok aslında biri araba yıkama sahnesi, diğeri yumurta iddiası sahnesi. Oyunculuklardan en çok George Kennedy'yi beğendim ve Oscar da kazanmış. Paul Newman iyiydi ama karakteri sevemediğimden oyunculuğu da Oscar alacak kadar iyi gelmedi bana. Sonuç olarak Top 250'de olmayı hak etmeyen filmlerden biri. 6/10
[URL unfurl="true"]https://www.imdb.com/title/tt0061512[/URL]
Ben de [USER=88450]@Tolstoyevski[/USER] gibi üç parçaya bölerek izledim. Ancak benim sebebim onun aksine sıkıcı olmasıydı.
Beklediğimden çok daha düşük seviye bir filmdi. Birkaç efsane sahnesinin olduğunu kabul etmekle birlikte fazlasıyla abartılmış vasat sayılabilecek bir film olduğunu düşünüyorum.
Hapishane konulu olsa da zorunlu işte çalışılan mahkum kampında geçiyor hikaye. Cool bir adamımız var Luke diye. Özgürlüğüne düşkün, sürekli kaçmak istiyor falan. Bilmiyorum ben ilgi çekici bulmadım konuyu ve çoğu yerde sıkıldım. Üç parçaya bölmeme rağmen her parça iki saat hissettirdi.
İki tane çok iyi sahne vardı. Spoiler kullanmaya da gerek yok aslında biri araba yıkama sahnesi, diğeri yumurta iddiası sahnesi.
Oyunculuklardan en çok George Kennedy'yi beğendim ve Oscar da kazanmış. Paul Newman iyiydi ama karakteri sevemediğimden oyunculuğu da Oscar alacak kadar iyi gelmedi bana.
Sonuç olarak Top 250'de olmayı hak etmeyen filmlerden biri.
6/10