Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Lets Be Cops (2014)+ Bir komedi'nin arkadasına güzel bir hayat dersi yapıştırılmasını her zaman sevmişimdir, bu da o filmlerden biri oldu.+ Filmde 2 tane çılgın hayatta kaybeden tiplerimiz var ve filmin isminden anlaşılacağı gibi şans eseri polisliğe bulaşıyorlar ve sonrasında komik olaylar silsilesi.+ Hemen hemen 2 karakterde iyiydi fakat beyaz tenli arkadaş daha çok ağır basıyor gibiydi, daha doğrusu diğer eleman biraz daha ağır başlıydı çılgınlıkları durduramadı ne yazık ki. Ve güzel bir şölen sundular.+ Kişisel olarak, uzun zamandır kaybetme hissine denk gelen bir cevaptı benim için. O yüzden film daha bir anlamlı geldi bana puanımda kişisel olarak yüksek olacak haliyle.+ Film IMDb'den 6.5 olarak puanlanmış, klasik bir komedi puanlamasından tabiki sinemasal değil duygusal olarak puanlayacağım,Filme Puanım: 8.5>> Band of Horses - The Funeral
Lets Be Cops (2014)
+ Bir komedi'nin arkadasına güzel bir hayat dersi yapıştırılmasını her zaman sevmişimdir, bu da o filmlerden biri oldu.
+ Filmde 2 tane çılgın hayatta kaybeden tiplerimiz var ve filmin isminden anlaşılacağı gibi şans eseri polisliğe bulaşıyorlar ve sonrasında komik olaylar silsilesi.
+ Hemen hemen 2 karakterde iyiydi fakat beyaz tenli arkadaş daha çok ağır basıyor gibiydi, daha doğrusu diğer eleman biraz daha ağır başlıydı çılgınlıkları durduramadı ne yazık ki. Ve güzel bir şölen sundular.
+ Kişisel olarak, uzun zamandır kaybetme hissine denk gelen bir cevaptı benim için. O yüzden film daha bir anlamlı geldi bana puanımda kişisel olarak yüksek olacak haliyle.
+ Film IMDb'den 6.5 olarak puanlanmış, klasik bir komedi puanlamasından tabiki sinemasal değil duygusal olarak puanlayacağım,
Filme Puanım: 8.5
>> Band of Horses - The Funeral