Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
22 Jump Street (2014)+ En son hangi filmde güldüğümü hatırlamıyorum, komedinin adını verdi acayip mutluyum şuan.+ Filmde başka 2 karakterimiz ve Müdürleri ve kızı acayip yakışıyordu filme, alt roldekiler bile ana rollerdeymiş gibiydiler.+ Saçmalama üzerineydi senaryosu ama bu adamlar harbiden iyi saçmalamışlar yani kahkaha attığım sahnelerin sayısı bir haylı fazlaydı. Yani yok böyle bişi. + Neyse bunun birde ilk filmi varmış sanırım, şansa bala izledim zaten bunuda onuda izleyip geleyim + Film IMDb'den 7.1 ile puanlanmış, daha da yüksek verirdim aslında bilmiyorum şuan cimri davranasım geldi,Filme Puanım: 8.5
22 Jump Street (2014)
+ En son hangi filmde güldüğümü hatırlamıyorum, komedinin adını verdi acayip mutluyum şuan.
+ Filmde başka 2 karakterimiz ve Müdürleri ve kızı acayip yakışıyordu filme, alt roldekiler bile ana rollerdeymiş gibiydiler.
+ Saçmalama üzerineydi senaryosu ama bu adamlar harbiden iyi saçmalamışlar yani kahkaha attığım sahnelerin sayısı bir haylı fazlaydı. Yani yok böyle bişi.
+ Neyse bunun birde ilk filmi varmış sanırım, şansa bala izledim zaten bunuda onuda izleyip geleyim
+ Film IMDb'den 7.1 ile puanlanmış, daha da yüksek verirdim aslında bilmiyorum şuan cimri davranasım geldi,
Filme Puanım: 8.5