Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Ben bu hafta Biutiful'u da izlemeyi düşünüyorum.Karakterlerin bağlantısı çok iyiydi aslında hiçbiri suçlu sayılmaz ama hepsi büyük acılar çekiyor. [spoiler]Suçlarından arınan Jack'in başına böyle bir durum gelmesi ve bir kadının ailesinin dağılması çok acı ve gerçekten bunda abartılan bir şey yok.Hayatın içinde olabilecek şeylerden.[/spoiler] Bu arada Naomi Watts'ın birkaç filmini daha izlemeyi düşünüyorum The Impossible nasıl? Bir de The Painted Veil var onu da izleyeceğim.
Ben bu hafta Biutiful'u da izlemeyi düşünüyorum.Karakterlerin bağlantısı çok iyiydi aslında hiçbiri suçlu sayılmaz ama hepsi büyük acılar çekiyor.
[spoiler]Suçlarından arınan Jack'in başına böyle bir durum gelmesi ve bir kadının ailesinin dağılması çok acı ve gerçekten bunda abartılan bir şey yok.Hayatın içinde olabilecek şeylerden.[/spoiler]
Bu arada Naomi Watts'ın birkaç filmini daha izlemeyi düşünüyorum The Impossible nasıl? Bir de The Painted Veil var onu da izleyeceğim.