Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Argo'nun sevilmeme nedeni Ben Affleck.Ben Affleck'i ben severim de oyunculuğunu sevmem.Yoksa senarist-yönetmen olarak daha kötü bir işine rastlamadım..Bir de o adam öyle propaganda yapacak biri değil hatta geçenlerde İslamafobinin yanlışlığını savunuyordu.Good Will Hunting'in de senaryosunu o yazmıştı Matt Damon ile.The Town'ı da izledim ama henüz yazmadım birkaç film daha izleyip onla beraber yazarım. 50/50 ve Easy A öneririm ikisi de iyi. The Butterfly Effect aynen bence de Ashton Kutcher baltalamış.Ben Metascore'a hiç bakmıyorum The Life Of David Gale'ye de 30 vermişler ama mükemmel bir film.IMDB puanı daha belirleyici. Mulholand Dr. beğenirsin bence.Ama açıklamaları okuduktan sonra. [USER=85523]@berkann[/USER] Kesin beğenir gibi Lost Highway'i de beğenmiş. [USER=83011]@cevaa[/USER] Reyiz valla film 2.30 saat ama sıkılacağını sanmam.Konusuna gelirsek valla ne yalan söyleyeyim filmin konusu hakkında bir şey söylemeye çalışsam spoiler olur.
Argo'nun sevilmeme nedeni Ben Affleck.Ben Affleck'i ben severim de oyunculuğunu sevmem.Yoksa senarist-yönetmen olarak daha kötü bir işine rastlamadım..Bir de o adam öyle propaganda yapacak biri değil hatta geçenlerde İslamafobinin yanlışlığını savunuyordu.Good Will Hunting'in de senaryosunu o yazmıştı Matt Damon ile.The Town'ı da izledim ama henüz yazmadım birkaç film daha izleyip onla beraber yazarım.
50/50 ve Easy A öneririm ikisi de iyi.
The Butterfly Effect aynen bence de Ashton Kutcher baltalamış.Ben Metascore'a hiç bakmıyorum The Life Of David Gale'ye de 30 vermişler ama mükemmel bir film.IMDB puanı daha belirleyici.
Mulholand Dr. beğenirsin bence.Ama açıklamaları okuduktan sonra. [USER=85523]@berkann[/USER] Kesin beğenir gibi Lost Highway'i de beğenmiş.
[USER=83011]@cevaa[/USER] Reyiz valla film 2.30 saat ama sıkılacağını sanmam.Konusuna gelirsek valla ne yalan söyleyeyim filmin konusu hakkında bir şey söylemeye çalışsam spoiler olur.