Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
[USER=83458]@Danger UA![/USER] baya film izlemişsin bu konuya uğramayalı. Argo'yu sevmene sevindim genel olarak çok fazla sevilmemiş bir filmdi ama bence çok iyiydi. (Benim de puanım 8.5'tu sanırım) 50/50, Easy A etkinliğe bu sezon da seçilmezse ben de izlerim yakında. The Butterfly Efect bence de çok iyi bir filmdir. Yalnız zamanında eleştirmenlerin nefret etmesini anlamak zor. (100 üzerinden 30 almış eleştirmenlerden ortalama ) Ashton Kutcher yerine başka biri oynasaydı bence Top 250'de de olurdu ama şu hali de hak ediyor bence. Mulholland Dr. izlemeye çalışırım gelecek haftaya ama nefret etme ihtimalim de olan bir film gibi geldi. Umarım iyi çıkar.
[USER=83458]@Danger UA![/USER] baya film izlemişsin bu konuya uğramayalı.
Argo'yu sevmene sevindim genel olarak çok fazla sevilmemiş bir filmdi ama bence çok iyiydi. (Benim de puanım 8.5'tu sanırım)
50/50, Easy A etkinliğe bu sezon da seçilmezse ben de izlerim yakında.
The Butterfly Efect bence de çok iyi bir filmdir. Yalnız zamanında eleştirmenlerin nefret etmesini anlamak zor. (100 üzerinden 30 almış eleştirmenlerden ortalama ) Ashton Kutcher yerine başka biri oynasaydı bence Top 250'de de olurdu ama şu hali de hak ediyor bence.
Mulholland Dr. izlemeye çalışırım gelecek haftaya ama nefret etme ihtimalim de olan bir film gibi geldi. Umarım iyi çıkar.