Konuya cevap cer

[URL unfurl="true"]https://www.imdb.com/title/tt0055031[/URL]

Kaliteli bir filmdi. Çok uzun süresine rağmen beğeneceğimi düşünüyordum, yanılmadım. Filmi biraz da mecburi aralarla 3 kısım halinde izledim ve hiç sıkılmadım. Ara vermeden izleseydim de sıkılmazdım yüksek ihtimal. Bence oldukça sağlam bir senaryoya sahipti film.

Oyunculuklar çok iyiydi. Bence herkes rolünün hakkını vermiş. Filmde öne çıkan karakterlerden hemen hepsinin oyunculuklarını göstermesi gereken zor sahneler vardı ve hepsi olduça başarılıydı. Filmin en beğendiğim yanlarından birisiydi oyunculuklar.

Film sanırım gerçekten alıntı. Güzel bir hikayeye sahip. O dönem oldukça iyi yansıtılmış. Filmin bir başka beğendiğim yanı vardı ki o da zor görülebilecek objektiflikti. Bu, bence film için oldukça önemli bir şey. Objektif bir filmi izlemek de ayrı zevkti.

Mahkeme sahneleri çok gerçekçiydi. Filmdeki diyaloglar bence üst düzeydi. Filmde en ufak bir aksiyon olmamasına rağmen karakterler arası diyaloglar filmden kopmayı engelliyor. Sadece mahkeme haricindeki bazı sahneleri sebebini bilmesem de sevemedim onun haricinde gayet akıcı bir filmdi.

Kısacası oldukça gerçekçi ve izlemesi keyif veren bir filmdi. Mahkeme filmlerini git gide sevmeye başlıyorum. Şimdiye kadar güzel filmler izledim bu seri bozulmaz umarım. :)

Puanım: 9/10