Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
[URL unfurl="true"]https://www.imdb.com/title/tt1703148[/URL] Uzun zamandir bu filmi izlemek istiyordum. Filme evimizdeki televiyondaki bir film izleme uygulamasinda yer alan fragmanda rastladim ve ilgimi cekti. Ek olarak Willem Dafoe'yu daha önce Inside Man filminde rastlamistim ve dikkat cekmisti. Filmin büyük cogunlugu basrolün üstüne kurulu olmus. Willem Dafoe bence harika bir oyunculuk sergilemis ve filme büyük bir kalite vermis. Sogukkanli ve bir o kadar da yetenekli karakteri canlandirmis. Film'den Aksiyon tarzinda bir sey bekleyenler büyük cogunlukla hayal kirikligina ugrayacaktir zira temposu oldukca düsük bir film. Aksiyon yönünden hic tatmin edici degil. Yani afise aldanmayin. Filmi izledikten sonra kafamda birkac soru isareti kaldi ama daha sonra nette arastirdiktan sonra o soru isaretleri biraz da olsa giderildi. Lakin filmi izledikten sonra soru isareti kalmasi filmin cok iyi mi yoksa kötü mü oldugunu cözemedim tam olarak. Filmin uzunlugu tam yerinde olmus, ne cok kisa ne cok uzun. IMDB puaninin 6.8 olmasi bence kesinlikle büyük cogunlugun aksiyon tarzi bir film beklemesinden kaynaklanmistir ama bence daha yüksek bir puani hak eden bir film. Görsel olarak enfes bir film diyebilirim. Tansanya bölgesinde cekilmis ve yesillik, ormanlar icinde geciyor. Puanim: 8.0
[URL unfurl="true"]https://www.imdb.com/title/tt1703148[/URL]
Uzun zamandir bu filmi izlemek istiyordum. Filme evimizdeki televiyondaki bir film izleme uygulamasinda yer alan fragmanda rastladim ve ilgimi cekti. Ek olarak Willem Dafoe'yu daha önce Inside Man filminde rastlamistim ve dikkat cekmisti.
Filmin büyük cogunlugu basrolün üstüne kurulu olmus. Willem Dafoe bence harika bir oyunculuk sergilemis ve filme büyük bir kalite vermis. Sogukkanli ve bir o kadar da yetenekli karakteri canlandirmis.
Film'den Aksiyon tarzinda bir sey bekleyenler büyük cogunlukla hayal kirikligina ugrayacaktir zira temposu oldukca düsük bir film. Aksiyon yönünden hic tatmin edici degil. Yani afise aldanmayin.
Filmi izledikten sonra kafamda birkac soru isareti kaldi ama daha sonra nette arastirdiktan sonra o soru isaretleri biraz da olsa giderildi. Lakin filmi izledikten sonra soru isareti kalmasi filmin cok iyi mi yoksa kötü mü oldugunu cözemedim tam olarak.
Filmin uzunlugu tam yerinde olmus, ne cok kisa ne cok uzun. IMDB puaninin 6.8 olmasi bence kesinlikle büyük cogunlugun aksiyon tarzi bir film beklemesinden kaynaklanmistir ama bence daha yüksek bir puani hak eden bir film.
Görsel olarak enfes bir film diyebilirim. Tansanya bölgesinde cekilmis ve yesillik, ormanlar icinde geciyor.
Puanim: 8.0