Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Henüz konusu acilmamis bende buraya yorumumu birakayim. Avrupada 1 hafta erken vizyona girmesiyle dün gece ile birlikte Hobbiti forumda ilk izleyen kisi benim sanirim.Üc film seklinde cekildigi ve filmlerin uzunlugu itibariyle sürekli yüzüklerin efendisi ile kiyaslandi ve dogal olarak beklentilerde bu seviyedeydi. Ilk 2 film benim beklentilerimi tam anlamiyla karsilayabildigi icin ücüncü filmde müthis bir final bekliyordum.Herseye ragmen mutlaka izlenmesi gereken bir film fakat beklentileri LotR Kralin dönüsü seviyesinde tutmamak lazim, 3 Saat boyunca müthis bir heyecan olmayacak malesef zaman zaman sıkıcı sahnelerin oldugunuda söylemek lazim.Kiyaslama yapacak olursam Kralin dönüsüne 10/10 Bes ordunun savasina 8,5/10 verirdim.Henüz kimse izlemedigi icin Film hakkinda Spoiler falan vermedim beklentiler cok yüksek seviyede tutulmadigi sürece gittiginize kesinlikle pisman olmayacaksiniz. Sanirim Orta Dünyayi konu alan son filmide böylece görmüs olduk
Henüz konusu acilmamis bende buraya yorumumu birakayim.
Avrupada 1 hafta erken vizyona girmesiyle dün gece ile birlikte Hobbiti forumda ilk izleyen kisi benim sanirim.
Üc film seklinde cekildigi ve filmlerin uzunlugu itibariyle sürekli yüzüklerin efendisi ile kiyaslandi ve dogal olarak beklentilerde bu seviyedeydi. Ilk 2 film benim beklentilerimi tam anlamiyla karsilayabildigi icin ücüncü filmde müthis bir final bekliyordum.
Herseye ragmen mutlaka izlenmesi gereken bir film fakat beklentileri LotR Kralin dönüsü seviyesinde tutmamak lazim, 3 Saat boyunca müthis bir heyecan olmayacak malesef zaman zaman sıkıcı sahnelerin oldugunuda söylemek lazim.
Kiyaslama yapacak olursam Kralin dönüsüne 10/10 Bes ordunun savasina 8,5/10 verirdim.
Henüz kimse izlemedigi icin Film hakkinda Spoiler falan vermedim beklentiler cok yüksek seviyede tutulmadigi sürece gittiginize kesinlikle pisman olmayacaksiniz. Sanirim Orta Dünyayi konu alan son filmide böylece görmüs olduk