En Son İzlediğiniz Film? 🎞

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan şirin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Adam Sandler'in başrolde yer aldığı ve aynı zamanda da senaryosunu yazdığı 2. film bu yıl vizyona girmişti. Bu ilk filme göre çok daha iyi olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Bu kez çok sesli güldüğüm oldu. Kahkaha attım yani. Yaşı ilerlemiş insan topluluğu, genç insan topluluğuna iyi bir ders veriyor ve "yıkılmadık ayaktayız" diyorlar. Burada da ilginç şeyler oluyor. Yani gerçekte böyle şeylerin olması garip gelir insana. Yine zıt olaylar oldu yani.

Bu film mutlaka izlenmeli diye düşünüyorum. Gülmekten kendimi alamadım ve birçok kişi de bu hisse kapılır diye düşünüyorum.
 

İlk filme göre baya baya sıkıldım
Hatta ilk gün izleyeceğim zaman ilk 15dk sonrasında kapattim zar zor bu gece Şirinler hatrına izledim, yaparlarsa 3'üde yine izlerim

İlk filmde pek belli olmuyor ama 2.filmde (özellikle ilk dakilalarda) acayip subliminal mesajlar gizli
Evet takıntılıyım bu konuda. Gün olur devran dönerse başka bi konuda açıklarim
Zaten Şirine'yi seslendiren Katy Perry sountrack şarkılarndan birisini de Britney Spears hem seslendirip hemde video çekmişti

Çizgi filmde de Gargamel'in yarattiği Vexy şirin 2.filmde karşimiza çıktı. Son sahnede Britney'nin seslendirdiği sountrack şarkkısı " Oh LaLa"yi palyback yapti
Neil Patrick Harris(nam-ı diğer Barney reyiz) ve Jayma Mays birbilerine çok yakışıyorlar
Filme 4/10 puan çıkar
 

Serinin 2.filminide izledim. 1.filmin devamı gibiydi, adamların elinden kaçmayı başardı ama yinede öldürdüler Hernandez'i.

Konu yine aynıydı sadece karakterler kadındı bu sefer. 1 tane saf, 1 tane çapkın, 1 tanede akıllı karakter vardı ilk filmdeki gibi.

Yine aynı şekil safla çapkın öldü, akıllı kız kendini kurtarmayı başardı.

Film iğrençlik olarak ilk filmden daha beterdi
Kan banyosu, adamın organını kesmesi, kadının yüzünün parçaşanması filan iğrenç ötesiydi


Herşeye rağmen bu filmde ortalama bi filmdi, korkudan çok gerilimde ön plandaydı.

6/10
 

Bu hafta sonu film izliyecegim derken önce @cevaa 'nin izledigi 'Hostel' ile karsilastim ama film izleme zevkim gitti
ilk 30 dakikasi haric tavsiye etmem. Ha korku filmi seviyorsaniz izleyin

Neyse ki bugün o zevkimi buldum yine


World War Z. Aslinda Zombie filmlerini hic sevmem, yani nefret ederim diyebilirim. Ama bu filmi begendim. Yani durmadan bir aksiyon icindesin. Sahne cekimleri harika. Özellikle Kudus'teki o zombie'lerin tirmanmasi (fragmanda görülen) ve ucak patlamasi falan cok iyi cekilmis. Kosusturmacalar falan güzeldi cekim.

Oyunculuk iyiydi. Basrolde zaten Brad Pitt vardi ve filmin hepsi onun üzerine kuruluydu. Iyi bir oyunculuk sergilemis.

Film'in müzikleri daha iyi olabilirdi ama bu kötü olarak algilanmasin. Fena degildi.

Film'in sonu sanki beni tatmin etmedi. Ikinci filmi cekilecek sanirim, yani bana filmin sonu o görüntüyo verdi. Umarim öyledir, zira filmin sonu gercekten hic tatmin edici degildi. Birden hersey cözülüyor.

Puanim: 9/10
 
Şuraya taşıyabiliriz yorumu.


https://fav10.net/forum/threads/world-war-z-dünya-savaşı-z-2013-film-bilgileri-yorumları.202783/

Hunger Games 2.
Süper bir filmdi.
Yorumunu şuraya bekleriz.


https://fav10.net/forum/threads/the-hunger-games-catching-fire-2013-film-bilgileri-yorumları.204445/
 

Filmi uzun zaman önce indirmiştim ama izlemediğimi farketmem geçtiğimiz günlerdeki anket sonucu oldu.
Filme direk daldım izlemek için tek afişini gördüm oradada fotoğrafa baktım hiç biri tanıdık gelmeyince başlayayım dedim.Çok değişik oldu filme başlamam.


Filmi izlemeye başladım ve bu Pat bana bir yerden tanıdık geliyor diye ilk 15 dakika anlamsızca izledim meğer Bradley Cooper mış.😱Sonradan fark ettim adam hiç önceki rollerine benzemeyen avanak ama çok sempatik bir rolü oynamış birde saçlar gidince hiç tanıyamadım ama iyi ki oynamış çünkü ben bu adamı Pat ile daha çok sevdim.

Sonra Lawrance'ı gördüm ki hiç bilmiyordum oynadığını yine hatta Oscar aldığı film buymuş bunuda hiç bilmiyordum film bittikten sonra öğrendim.😱Kadın bu role ok yakışmış Katnis'den daha iyiydi ama o kocaman yanakları ve ufacık gözleri sinirime dokundu.Çok çirkinmiş bu kız.


Lawrance'ın Oscar almasınada şaşırdım.Brodley çok daha iyiydi.Onun almasını isterdim tabi diğer rakip filmlerin nasıl olduğunu bilmeden söylüyorum bunu.

Film'de en sevdiğim Karakter: Pat
En sevdiğim sahnesi Dans sahnesi ve sonundaki aşklarını itiraf ettikleri sahne.

Filme puanım:9.5 Oda Jennifer yüzünden.
 
Son düzenleme:
https://fav10.net/forum/threads/sil...film-bilgileri-yorumları.203618/#post-1577074

Konusu olan filmlere yorumları konusunda yapıp burada link versen daha güzel olur. Kopyalayabilirsin bu yorumu da oraya.


Beğen tuşuna elim gitmedi Jennifer Lawrence hakkında yazdıkların yüzünden. 😳 Ben de tam tersi bu filmle çok sevdim kendisini.
 

Cidden hiç beğenmedim.Olmamış bence.Brodley çok daha iyiydi.
 

3.filmide izledim sonunda. Bu filmde ilk film gibi ilk 30 dakikası komedi filmi gibiydi. Ama sonra olaylar gelişince iğrenç bir filme dönüştü yine


Açıkcası diğer filmlerden farklıydı biraz. 4 arkadaş Vegas'a bekarlığa veda partisi yapmaya gidiyorlar sonra 2 kız geliyor yanlarına olaylar olaylar
Ben kızlardan şüphelenmiştim ama en yakın arkadaşları öldürttü hepsini. 2-3 yerde ters köşe yaptı film.

Sonuda ters köşeydi ama pek tatmin olmadım. Klübe üye olan adam geri geliyor arkadaşının sevgilisine yaklaşıyor, ama arkadaşını yanan binada bırakmıştı. Sonra arkadaşı geliyor kendi evinde öldürüyor filan bence saçma olmuştu sonu.

6/10
 
Moderatörün son düzenlenenleri:

Filmlerin kralını izlemiş gibi oldum acayip güzel bir filmdi.

Hafif romantik hafif komik hafif hüzündü ve çok sevimli bir çift vardı sona kadar.
Tom ve Summer unutulmaz bir çift olarak kalacak aklımda.
Karakter olarak Summer daha şirindi.Ama Başkasıyla ilk o evlendiği için Tom sonlara doğru daha süperdi.

Son sahne ise harikaydı.Kaderi resmen sorguladılar.Çok enteresandı ve çok güzeldi.
Böyle bir film yok gerçekten.

Bu bir aşk hikayesi değildir.
Çok fena tavsiye ediyorum.


En sevdiğim karakter:Summer
En sevdiğim sahne:Her ne kadar Tom ve Summer sahneleri hoşuma gitsede son sahne ayrı etkiledi o nedenle Tom ve Autumn tanışma sahnesiydi.
Filme puanım 10/10
 
Son düzenleme:

Harrison Ford'un filmle yardımcı erkek oyuncu dalında adaylığı söz konusu olması üzerine filmi izleme kararı almıştım.

Konusunu falan hiç okumadım afişe bakınca dağcılık tarzı bir ekstrem sporla ilgili bir film diye tahmin etmiştim ama yine yanılmışım.


Film Amerika'da ırkçılığın tavan yaptığı, afro-amerikalıların adeta köle gibi muammele gördükleri bir dönemdeki ilk siyah beyzbolcunun gerçek hikayesini konu almış.

Filmi pek fazla beğendiğimi söyleyemem özellikle ilk kısımlarında biraz sıkıldım izlerken. Orta kısımlardan itibaren ırkçılığın iyice yüze vurulmasıyla film kendine bağlamaya başardı ve sonuna kadar iyi gitti.

Gerçek bir hikayeden konu alınması önemli artılarından biriydi. İnsanların sırf ten rengi için o kadar ayrımcılık yaptıklarına inanmak zor.


Filmi pek beğenmeme sebeplerimden biri de pek çok klişeyi barındırmasıydı. Sıra dışı, diğer filmlerden ayıran bir şeyler yoktu. Ayrıca yönetmenin yatakta telefon konuşması fantezisini anlamış değilim.


Filmi izleme sebebim olan Harrison Ford'un performansını beğendim. Kendisinin yaşlanmış halini ilk defa izledim filmden önce bilmesem asla anlamazdım o olduğunu.
Bugüne kadar tek Oscar adaylığı var, ikincisi neden olmasın? Çok fazla yarışçı olmasa adaylık alabilecek bir performans ama kalabalıkta kaybolabilir. Onun dışında filmin başka bir kategoride iddialı olabileceğini hiç sanmıyorum. Büyük ihtimal adaylık alamayacaklar hiçbir kategoride. Harrison Ford da filmin yetersizliğinin kurbanı olacak.


Puanım: 6.5/10


Bir film daha izledim yorumu gelir yakında onun da.


@sokak sanati Jagten yorumunu kaldırıp linki koydum sadece. İki yerde aynı yorum olmasın, burada sadece konusu olmayan filmleri yorumlayalım.
 


Yes Man'i izledin mi? Jim Carrey, Zoey Deschanel ile başrolde yer alıyordu. Orada Zoey Deschanel'i acayip tatlı bulmuştum. O kızın o tatlılığı ne öyle. Çok güzel kendisi. Tarif edemiyorum artık. İzlemediysen o filmi de mutlaka izlemelisin.
 


Filmi her ne kadar Jennifer Aniston ve keyifli gözüken afişi için uzun zamandır izlemek istesem de bayat esprili vasat bir film olmasından korkuyordum.

Buna karşın film beklentilerimin çok üzerinde çıktı. Daha ilk dakikalardan kendine bağladı ve sonuna kadar çok iyi gitti.
Filmin konusu falan çok hoşuma gitti kesinlikle çok eğlenceliydi. Oyuncular da gayet iyiydi, Jennifer ablamız yine formundaydı ve pek cesurdu.


Mantık hatası vs arayacak olursak çok şey buluruz tabii ama arada böyle eğlenceli işler de izlemek gerek. Yılın en iyi komedileri arasında gözüküyor, Altın Küre vb için yarışamayacak belki ama izleyici ödüllerinde pek çok ödül alması olası.


Unutmadan sondaki Friends göndermesine bayıldım. Gerçek bir efsane "Friends"


Puanım: 8/10
 

Bir Hostel vakasi daha yasamak istemiyorum. Bu film serisini begenemedim
 

Gravity

Film beklediğim gibi muhteşemdi. Gerçekten uzaydalarmış hissine kapıldım.


Garibimin çekmediği dert, çile kalmadı yangınlar patlamalar
Başrolün oyunculuğu çok iyiydi efektler vs her şey bu kadar iyiyken filmin tek kötü yönü müzikleriydi.

Senaryo falan çok iyi ama müziklere hiç önem verilmemiş ya da ben filme o kadar konsantre oldum ki müzikleri duyamadım
Daha iyi müzikler olmasını beklerdim o yüzden puan kırıcam burdan


DİKKAT SIPOYLIR İÇERİR

Ucu açık bırakıldı yani 2. film gelebilir "kahramanımızın ıssız (?) adadan nasıl kurtulacağına" dair


İnşallah ikinci film de gelir.


Puanım 9.3/10
 
Son düzenleme:

Uzun süredir hem mafya filmi hemde Al Pacino filmi izlemiyordum. En son Kurban Bayramı haftasında Serpico filmini izlemiştim reyizin.

Konusu tam istediğim konuydu, filmin içinde Al Pacino olunca birde izlemek farz oldu.

Bu film neredeyse 1 yıldır listemdeydi ama bugün izledim. İzledikten sonra keşke daha erken izleseymişim dedim.

Film her yönden mükemmeldi. Konusu, işleyişi, akıcılık, oyunculuklar filan hepsi mükemmeldi. Filmin başlarında o zaman ki Amerikan sokaklarını bütün gerçekçiliğiyle gözler önüne sermişler. 140 dk. gibi uzun süreli bir film olmasına rağmen 1 dk. bile sıkılmadım. Son 20 dakika'da film kendine hayran bıraktı. Kaçış sahneleri süperdi heyecan, aksiyon, gerilim, herşey vardı. Film şunu anlatmış bir nevi, mafya dünyasında dost olunmaz herkes kendi çıkarı için çalışır.

Etkileyici bir filmdi. Al Pacino reyizin sakallı halide ayrı bir karizmaydı.

10/10