The_Erinch
Süper Favori Üye
Sende film izleyen adamsın, genelde burada paylaşım yapanları ekliyorum.İlk kez etiketliyorsun abi, gerçekten o kadar iyi mi?🤔
Sende film izleyen adamsın, genelde burada paylaşım yapanları ekliyorum.İlk kez etiketliyorsun abi, gerçekten o kadar iyi mi?🤔
8/10
10/10
Onu 365 gün tarzı filmlere etiketlemen gerek. 🤓Sende film izleyen adamsın, genelde burada paylaşım yapanları ekliyorum.
Nasıl bir filmdi ?
Fena değil, sen Fenerbahçeli olduğun için daha çok seversinNasıl bir filmdi ?
Fena değil, sen Fenerbahçeli olduğun için daha çok seversin
Görevimiz Tehlike efsanesi çok iyiydi.Ekli dosyayı görüntüle 137902Ekli dosyayı görüntüle 137912Ekli dosyayı görüntüle 137904Ekli dosyayı görüntüle 137913Ekli dosyayı görüntüle 137907Ekli dosyayı görüntüle 137908Ekli dosyayı görüntüle 137909Ekli dosyayı görüntüle 137910Ekli dosyayı görüntüle 137911
Belli bir süredir buraya izlediğim filmleri yazmadığımı farkettim.Son dönemde sinema yada Netflixde izlediklerim.Aklıma gelmeyenlerde vardır.Yerli hiç izlemedim ama Şu Haluk Bilginerin filminin gişesi çok iyi gidiyor merak etmiyor değilim;birde Zootpoolis 2. geldi..Oda gişeyi altüst etmiş..En yakın zamanda izlemek istediklerim onlar.
@Dante @Royal_Highness @RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @HollyDemon ☾☆ @DarkLegenD @B4RON @Mr.At
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?