En Son İzlediğiniz Film? 🎞

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan şirin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Makas Eller

Çok güzel bir filmdi, bazen duygulandırdı, bazen güldürdü, keşke sonuda mutlu bitseydi
 


Argo:
Oldukça kaliteli bir film.Gerçek bir hikaye olması ayrı bir keyif verdi.Gelmiş geçmiş en iyi 50 CIA ajanlarından Tony Mendez'in başarılı görevini anlatıyor.1979'daki Amerika-İran düşmanlığınıda çok iyi işlemişler.Zaman zaman oldukça heyecanlandıran ve size tırnak yedirtecek sahneleri var.Filmde Türkiye ve İstanbul'unda geçmesi güzeldi.Ayrıca Bryan Cranston'unda başarılı performansını görmek mümkün.Yani bilinen adıyla Walter White'ın.




Silver Linings Playbook(Umut Işığım):
David O.Russell'in yönettiği başrollerini Jennifer Lawrence ve Bradley Cooper'ın paylaştığı(Robert De Niro'yuda unutmayalım) psikoloji,aşk,dram,komedi tarzı bir film sanırsam.İzlerken sıkılmayacağınız kaliteli bir film.İki benzer insanın birbirlerini tekrar hayata kazandırdıkları hoş bir film.






 
Kaçış Planı - The Next Three Days

Ülkemizde dizi olarak çekilen 20 Dakika'nın uyarlandığı filmi merak ettim ve izledim. Başta biraz sıkıcılık vardı ama sonradan film sonlara doğru müthiş bir şekilde açıldı. John, Lara'yı kaçırmaya başladığı sahneler çok hareketliydi. Tabi Türkiye'deki dizi versiyonu ile Amerika'daki film versiyonu arasında çok fark var. Her ne kadar 20 Dakika dizisi, Kaçış Planı filminden uyarlanma olsa da aralarında çok fark var. Başrol oyuncusu çok başarılı bir performans sergiliyor. Yani yeterince olayları film olarak anlatamamışlar, dizi olsalar daha iyi anlaşılırdı herşey. Açıkcası ben beğendim filmi.
 

Arslan Bey, izlediginiz yerin linkini bana özelden gönderebilirmisiniz?

Ben en son Tetikci'yi izledim.
 
Zero Dark Thirty izledim.

Çekimler olsun, oyunculuklar olsun başarılıydı film fakat gel gelelim kurgusu çok sıkıcıydı. Özellikle orta kısımlar beni çok sıktı. Fakat özellikle sondaki sahneler detaylar açısından harikaydı. Jessica Chastain'i de kutlamak lazım kusursuz oynamış. Oscarı alsa kimse karşı çıkamaz herhalde...

Sonuç olarak özellikle son sahnelerdeki başarılı çekimlerin hatrına 6/10 puan veriyorum.
 
Mutlu Aile Defteri
Kadrosu çok iyi bir film. İlker Aksumun oyunculuğu çok iyiydi. Diğer oyuncuların da çok iyiydi. Senaryo keyifliydi fakat sönük kalmış. Çok farklı bir şey yok aslında olaylarda. Bazı yerlerde gülüyorsunuz. Ailecek güzel bir haftasonu geçirmek istiyorsanız, gidiniz.

Spoiler var dikkat --------> Filmi bir kuşun anlatması saçmaydı.

Puanım 6.7/10
 
Bazıları Sıcak Sever'i izledim.

Jack Lemmon komediydi
Marilyn Monroe'nin izlediğim ilk filmiydi beğendim diğer filmlerinide izlicem
 
Flight izledim dün.

Olumsuz yorumlardan sonra şüpheyle başlamıştım diziye ama çok beğendim. Bence yılın en iyi filmlerinden biri olmuş. Robert Zemeckis yine yanıltmadı. Denzel Washington harika oynamış oscar adaylığını sonuna kadar hakediyor. Sanırım beğenilmeme sebebi daha çok aksiyon beklenmesi diziden ama bu aksiyon değil dram filmi. Yine de kaza sahnesini müthiş yapmışlar. İzlediğim en iyi uçak kazası sahnesiydi. Filmin sonu da tatmin ediciydi.

Puanım: 9/10
 
Hızlı ve Öfkeli 5 Rio Soygunu bir daha izledim süper gerçekten.
 
The Impossible izledim.

Harika film olmuş. Yılın en etkileyici filmlerinden biri, ağlatabilitesi çok yüksek bir film. 2012 yapımları arasından beni en çok duygulandıranı oldu. Puanım 9.5/10