- Reaksiyon puanı
- 34,753
- Puanı
- 1,061
CM101MMXI Fundamentals.
Süperdi
Celal ile Ceren. Güzeldi bazı yerler abartıydı ama yinede güldürdü.7.0/10
Celal ile Ceren. Güzeldi bazı yerler abartıydı ama yinede güldürdü.7.0/10
Ben Cem'e gittim onada gitmeyi düşünüyorum tavsiye ediyon mu
Ediyorum git git güzel.Zaten izlenme sayılarına bakarsan da görürsün farkı ilk haftadan 600 bin kişi gitmiş.
Cem'deki kadar güler miyim ki ? Ben sanmıyorum
Cem'e henüz gitmedim o yüzden kıyaslayamam valla.
TüüüüüGit bence yoksa çok şey kaçırırsın
TüüüüüGit bence yoksa çok şey kaçırırsın
Cem'e henüz gitmedim o yüzden kıyaslayamam valla.
İki gün önce Brave izledim.
Dün Lincoln izledim. Çok ağır ve sıkıcı bir filmdi. Özellikle Abraham Lincoln hakkında pek bilgim olmadığı için olsa gerek özellikle ilk kısımlarında aşırı sıkıldım. Ben açıkçası biyografi filmi bekliyordum ama biyografi değil sadece köleliğin kaldırılış dönemindeki yaşanan siyasi görüşmeleri anlatıyordu. Sonlara doğru konuya bağlandım ve epey beğendiğim sahneler de oldu. Fakat genel olarak konuya yabancı kaldığım için ve çok ağır bir anlatımı olduğu için filmi çok sıkıcı buldum, beğenmedim.
Filmin adı Oscarlarla sıkça anılıyor ve en büyük favori olarak gösteriliyor fakat benim şu ana kadar izlediğim 4 film arasında en kötüsüydü. Amerikalılar beğenmiştir muhtemelen çünkü çekim kalitesi, müzik vb açısından her şey çok iyiydi. Daniel Day-Lewis muhtemelen 3. Oscarı alan ilk erkek oyuncu olacak. Kusursuz bir performans göstermiş. Bunun dışında müzikleriyle de bir ödül alabilir belki fakat onun dışındaki ödülleri bence haketmiyor. İnşallah Altın Kürede olduğu gibi Oscarlarda da başarısız olur ve sadece en iyi erkek oyuncu ve 1-2 teknik ödülle yetinir.
Puanım: 4.5/10
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?