En Son İzlediğiniz Film? 🎞

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan şirin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
No Strings Attached

Konu sıradandı pek bir olayı yoktu filmin. Bazı karakterlerin abartılı oyunculukları ve gerçeklikten uzak abartılı olaylar nedeniyle sevemedim filmi. Friends with Benefits ile konusu neredeyse aynı.

Tek iyi yanı filmi izleme sebebim olan Natalie Portman idi. Yine iyi bir performans sergilemiş ama oynadığı filmlerdeki yüksek kalite çizgisini bozmasa daha iyi olurmuş. Bir de New Girl'deki elamanı önemli bir rolde görmek iyi bir sürpriz oldu. Filmin sahne olarak belki de tek beğendiğim yeri ise en en son kısmı oldu. Sadece orada gülümsetti zaten.

5/10 puanım
 
Bir Avuç Deniz pc de seyrettim ilk kez.Ama onun öncesinde sinema ortamında Evim Sensin.
 
The Hunger Games
Çok güzeldi ya. Ama bazı yerleri kitapla aynı değildi. Ben kitabını daha çok sevdim.(Belki de filmde ne zaman, ne olacağını bildiğim içindir.) Ama yine de harikaydı. Ben en çok Katnissin elbisesini merak ediyordum. Ve çok güzeldi.
8.8/10
 
The Perks of Being Wallflower izledim dün.

Beklediğimden de iyi bir film çıktı. Sıradan bir gençlik filmi gözükmesine karşın IMDb'deki 8.3 puanına anlam verememiştim fakat gerçekten hakediyormuş. Çünkü gençlik filminden çok bir psikoloji filmiymiş aslında.
Emma Watson başarılıydı yine, kariyeri açısından doğru adım atmış bu filmle. Logan Lerman'ı ilk kez izledim, iyi bir iş çıkarmış...

Puan vermeyi unutmuşum.


8.5/10
 
Onu da yarın izlemeyi düşünüyorum.
 
The Perks Of Being Wallflower
OzaN'ın dediği kadar iyi değildi bence. Konusu iyiydi ama olaylar saçmaydı. Gençlik filminden çok psikoloji filmi olduğunu da belirteyim.
6.8/10
 

İlk baştaki filme çok fazla vermişim. Neden acaba?

7/10 veriyorum şimdi.
 
Nihayet Cloud Atlas izledim.

Beklentilerim çok büyüktü bu filmle ilgili. İlk başta film çok karışık başladı ve eyvah dedim Tree of Life, 2001: A Space Odyssey gibi sıkıcı bir sanat filmiyle mi karşı karşıyayım diye ama öyle olmadığını anlamam çok uzun sürmedi. 5-10 dakika içinde film kendine bağlamayı başardı. Bu filmi çok sevenler de var nefret edenler de var. Bu çok normal çünkü inanılmaz farklı bir film. Filmin anlatmak istediği bir felsefe var fakat bunu çok sıradışı bir yolla anlatıyor. Birbirinden farklı bir sürü hikayenin birbirlerine aslında nasıl benzediklerini anlatıyor. Bu film tvde falan yayınlansa muhtemelen çok az izlenir çünkü Recep İvedik ya da normal aksiyon filmleri izleyen kişilerin anlayabileceği bir film değil. Kaldı ki zaten gişede de ABD'de pek izlenmedi. (Türkiye'de epey iyi izlendi aslında nasıl olduysa)

Filmde bazı sevmediğim sahneler de yok değildi tabii ama genel olarak başarılı buldum ben. Normalde 2 saatten uzun filmlerde sıkılırım ama bu film değil 3 saat, 4 saat olsa da pek sıkmazdı gibi geliyor. (Tabii 2 ara vererek izledim.)

Oyuncular müthişti. Özellikle Tom Hanks ve Hugo Weaving müthişlerdi yine. Pek çok oyuncuyu farklı rollerinde tanıyamadım bile. Makyajları ve performansları o derece iyiydi. Doona Bae'yi de es geçmemeli en başarılı performanslardan biri de onundu.


Puanım: 9.5/10

Fakat önerir misin diye soracak olursanız önermem. Kimseye bu filmi önerme sorumluluğunu almam. En başta dediğim gibi bu filmi çok sevebilirsiniz de nefret de edebilirsiniz. Yani izleyecekseniz benim önerimle değil kendi kanaatinizle izleyin ve full konsantre bir şekilde izleyin.




The Perks Of Being Wallflower
OzaN'ın dediği kadar iyi değildi bence. Konusu iyiydi ama olaylar saçmaydı. Gençlik filminden çok psikoloji filmi olduğunu da belirteyim.
6.8/10

Herkesin beğenebileceği bir film değil zaten, bizzat sorsaydın önermezdim direkt olarak.
Filmin asıl olayını yani sonunu anladın mı peki? Spoiler içinde olsun cevap lütfen.
 
Herkesin beğenebileceği bir film değil zaten, bizzat sorsaydın önermezdim direkt olarak.
Filmin asıl olayını yani sonunu anladın mı peki? Spoiler içinde olsun cevap lütfen.

Yok sen izledin diye izledim değil.
Bizim sınıfta Logan L. hayranı bir kız var, bana dediki "Bu filmi izle sonra konuş, sen bir film için erkekle öpüşür müydün?" dedi. Mecbur izledim

Hayır anlamadım
Teyzesi çocuğa ne yaptı? orasını da anlamadım.
 


Tamam o zaman.
Logan'ın adını ilk kez duymuştum ben. O kadar ünlü olduğundan haberim yoktu.



Taciz ediyordu çocuğu. "Bu bizim küçük sırrımız olarak kalsın" gibi bir şey diyordu ya orda oydu işte. Daha sonra Sam ile ilişki yaşarken de onu hatırlar gibi oldu o yüzden birden duraksayıp kötü oldu.
 
Şimşek Hırzında oynamıştı. Ama bu film ergence bir filmdi, ben de izlemedim ama sınıfta izlediler.

Aslında onu anlamıştım, ama emin değildim.
Filmin sonundaki mesaj neydi peki?