Piyanist
Gerçekten emek verilmiş bir filmdi. Ama ben filmi izlerken çok sıkıldım. Vurucu sahneler vardı. Belki süresi uzun belki de benim konuya uzaklığımdan dolayı sıkıldım.
8.1/10
Oha sıkılmak mı?
Piyanist
Gerçekten emek verilmiş bir filmdi. Ama ben filmi izlerken çok sıkıldım. Vurucu sahneler vardı. Belki süresi uzun belki de benim konuya uzaklığımdan dolayı sıkıldım.
8.1/10
Ben çok sıkıldımOha sıkılmak mı?Ben schindler listide izledim.Eğer bunda sıkıldıysan schindlerde ölüp gidersin.Piyanist çok iyiydi hiç sıkılmamıştım.
Ben çok sıkıldımHem konuya uzaktım, hem de çocuk nereye gitti, kimlerde kaldı, anlamadım. Ama gerçekten de filme çok çok emek verilmiş.
- - - Ekleme - - -
Çok değil aslında.%15-25 arası sıkıldım diyelim
İşte 2. Dünya Savaşıyla pek aram yoktur. Sadece savaşın kimler arasında olduğunu bilirim. Yahudi ne alaka dedim film başlarken. O kadar uzağım konuyaTarihle aran nasıldır?
İşte 2. Dünya Savaşıyla pek aram yoktur. Sadece savaşın kimler arasında olduğunu bilirim. Yahudi ne alaka dedim film başlarken. O kadar uzağım konuya
Hitlerin bir sözü vardı galiba: Öldürmediği her Yahudi için bana... gerisini unuttumUvvv bu filmi izlemen hata senin.Yahudi soykırımını harbi hiç duymadın mı.
Hitlerin bir sözü vardı galiba: Öldürmediği her Yahudi için bana... gerisini unuttumSadece bunu biliyorum.
Aynı anda araştırıyorum olayı. Bu piyanist filan gerçekmiş ya. Puanımı yükseltiyorum: 8.5 veriyorum
Bence de öyle. Süresi çok uzundu.Piyanist'te sıkılınır mı ya süper filmdi harikaydı. Belki süreden dolayı sıkılmışsındır zaman zaman o normal. Yani filmden değil film izlemekten sıkılmak olabilir. 1 veya 2 ara vermek iyi olur 2 saatten uzun filmlerde.
Tabi hikayeler gerçek.Schindler List'indikide gerçek.Bi de hayat güzeldir diye film var o da soykırımı konu ediniyor.Onu bi izlemedim.Yakında izlerim.
İzle onu da mutlaka, süper film. Hem komedi hem dram.
Komedi neresinde onun ya?Nazi soykırımını konu edinmiyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?