En Son İzlediğiniz Film? 🎞

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan şirin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Çok uzun zamandan beri animasyon film izlemiyordum sanırım en son geçen yıl yine Oscar dönemi izlemiştim. Nihayet hep ertelediğim bu yılın animasyonlarını da izlemeye başlayabildim.

Tarih öncesi dönemlere ait filmler hep ilgimi çekmiştir. Bu da o dönemi anlatan bir animasyonmuş. O nedenle benden artı bir puanla başladı.


Oldukça keyifli bir animasyondu izlerken neredeyse hiç sıkılmadım. Pek çok yerde güldürdü.


Fotoğraf makinesi favorimdi.

Oscar adaylığını hakediyor. Bence geçen yılın kazananı Brave'den de iyi bir film. Bu sene hakkının yenip yenmediğine diğer animasyonları izledikten sonra karar vereceğim.


7.5/10
 

Joseph Gordon-Levitt ile Scarlett Johansson'un başrolde yer aldığı 'Kalbim Sende' filmini izledim ve iyiyle kötünün arasında bir film.

Şunu belirteyim, bu film herkesin izleyebileceği türden bir film de değil, yetişkinler için. Joseph Gordon-Levitt burada hem başrol, hem senarist ve hem de yönetmen. Dilediği gibi de at koşturmuş filmde. 'At koşturmak' biraz saçma gelebilir ama öyle yani.

Her beğendiği kız ile yakınlaştığı için arkadaşları ona 'Don Jon' diyorlar. Beğendiği kızlardan biri yakınlaşmadığı için de, neler neler yapıyor ve bir anda bağlanıyor. Kişisel zevklerinden de vazgeçemediği için de olumsuz şeylerle karşılaşıyor. Günah çıkartma sahneleri çok komikti ve ortaya ilginç rakamlar da çıkıyor.

Böyle bir karakterin dünyasında yaşamak istemezdim sanırım. Yaşamak sadece bunlardan ibaret olamaz. Bu filmde karakter daha çok kendi dünyası içerisinde yaşıyor ve bağlanma diye de birşeyi yok. Gerçi sonlara doğru bağlanışları vardı.

İyi bir bağlantı kuramamışlar sanki. Oradan gir, buradan çık ve öyle böyle bir yere bağlıyorlar da, ben o bağlantıyı beğenmedim. Daha iyi bir bağlantı kurabilirlerdi.

Kendisine hakim olacaklar, kendi dünyası ile bağdaştırmayacaklar izlesin filmi. Herkesin izleyebileceği bir film değil.
 
şehir avcısı jackie chan en sevdiğim filimi d smart sayesinde 3-4 günde bir izliyorum tv de
 
Mesela o son yazdığım 'Kalbim Sende' isimli filmi @cevaa izleyebilir ya da izlemiştir bile. Film çok iyi olmayabilir ama ilgini çekebilecek bir film.
 
Listemde zaten o film izlicem bi ara ama altyazısı çıkmadı heralde daha, sen nerden izledin

Ben torrent olarak indirdim de, izledim. Yalnız benim izlediğim Türkçe Dublaj. İzlemesi iyi bir film ama iyi ile kötü arasında kalırsın. İzle mutlaka. Acayip bir şey. İzleyince hak verirsin.
 
Ben torrent olarak indirdim de, izledim. Yalnız benim izlediğim Türkçe Dublaj. İzlemesi iyi bir film ama iyi ile kötü arasında kalırsın. İzle mutlaka. Acayip bir şey. İzleyince hak verirsin.

TR dublaj izlemek istemiyorum o yüzden beklicem biraz daha belki altyazısı çıkar
Eğer ki çıkmazsa dublajlı izlerim mecburen
 
Oscar filmleri bittikten sonra izlicem zaten, o zaman bakarım


@OzaN admin Scarlett Johansson hayranıdır kaçırmaz bu filmi
Başka biriyle karıştırdın herhalde.
Scarlett Johansson'u tanımıyordum bile yakın zamana kadar. Tanıdıktan sonra izlediğim tek filmi Her. Onda da kendi yok sesi vardı sadece.


Joseph Gordon-Levitt için izlemek istiyorum daha çok. İlk yönetmenliği bakalım nasılmış
 

Şakasına yazdım zaten
 
Recep İvedik

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi