Yaaav ayda 2 paket içiyorum altı üstü. Onu da böyle insanların içine gireceğim zaman içmem o kokudan nefret ederim çünküYalan konuşma sanatını uyguluyorsun yani
Yaaav ayda 2 paket içiyorum altı üstü. Onu da böyle insanların içine gireceğim zaman içmem o kokudan nefret ederim çünküYalan konuşma sanatını uyguluyorsun yani
Kokudan nefret edip ama içmek miYaaav ayda 2 paket içiyorum altı üstü. Onu da böyle insanların içine gireceğim zaman içmem o kokudan nefret ederim çünkü
Evdeyim sonuçtaKokudan nefret edip ama içmek mi
Kuran çarpsın ilk defa duydum mandalinalı çay. Bu ortalaması 3.85 olan kız çok değiştirdi Tolstoyu@xdragxx hocam elitizim son hızda devam ediyor..
Şu an mandalinalı çay
zenginin hali başka tols kız kulesine manzaralı olan evinde içiyordur o çayı şimdiKuran çarpsın ilk defa duydum mandalinalı çay. Bu ortalaması 3.85 olan kız çok değiştirdi Tolstoyu
Kuran çarpsın ilk defa duydum mandalinalı çay. Bu ortalaması 3.85 olan kız çok değiştirdi Tolstoyu
Elit çevrelerde takılıyorsa demek..
sosyetik buElit çevrelerde takılıyorsa demek..
@xdragxx hocam..Ananas suyu
Bu adam neyin kafasını yaşıyor vallaha anlamıyorum cidden anlamıyorum.@xdragxx hocam..
Mahsus mu yapıyor acaba kendini elit göstermek için..Bu adam neyin kafasını yaşıyor vallaha anlamıyorum cidden anlamıyorum.
@Tolstoyevski foto at hemeeeen. Ananas suyu nerde satılıyor ben daha onu bilmiyorum...Mahsus mu yapıyor acaba kendini elit göstermek için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?