Gerçeğin Peşinde Koşturmak.
En sevmedigim forum dizisi yok çünkü her dizide çok büyük emekler harcaniyor. "Gerçegin pesinde kosmak"i sevmiyorum demek kolay ama nedenlerini söylemek zor geliyor!
çünkü bana göre sıkıcı o diziyi sevmek zorunda değilim o dizi beni ilgilendirmiyor o dizi komedi değil
forumda bilinen ender dizilerden olduğundan ilk akla gelen söyleniyor... ben bi sürü dizi biliyorum 3 bölümde final yapılan 😉
Gerçegin Pesinde Kosturmak degil ama Gerçegin Pesinde Kosmak!
Çaglar Abi sen söyle bari bu biraz haksizlik degil mi bana? Bende emek vermiyormuyum dizime? Dizimi okumuyorlar bile nasil sevmiyorlar ben orasini anlamiyorum.
sevip sevmeme göreceli ama en azından emek var + bu forumda çok daha kötü dizilerde vardı ama bu dizi onlardan değil kesinlikle o yüzden haksızlık yapılıyor bence...
Neyse ben neden oldugunu da biliyorum zaten.. BuraK, xdragxx ve takas beni sevmedikleri için diyorlar. Ben alistim artik bu duruma. Ne diyelim haksızlık yapmak, haksızlığa uğramaktan daha acıdır..
bu forumda herkes gerçeğin peşinde koşmayı sevmiyormu ? valla ben güzel çirkin diye ayırt etmeden okurum çok büyük emek veriliyor gerçekten
yaa bıktım artık sevmiyorum bu tarz dizileri sevmiyorum!emek varsa banane emek var diye en güzel dizi mi olmak zorunda hep böyle yapıyorsun!
ya soru açık en sevmedğiniz dizi ne şu anda forumda kaç tane dizi var 3 en kötü dizi bence senin dizin bana göre berbat bana göre! bana göre! hani sordurmuşsun ya cevaa aracılığıyla beni neden sevmiyorlar diye cevabı bu işte