En Sevdiginiz Sarki Ve Sarkicilar

S.G.A.T.

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
10,205
Puanı
1,060
Hangi Sarkici Ve Sarkilari Unutamiyorsunuz?

@xemrexxx duymasinda Emrah diyorum :A
Ibrahim Tatlises
Ahmet Kaya
Yildiz Tilbe nin sarkilarini severim :)
Arabesk damar şarkilar ilk tercigimdir ama son aylarda Pop ve slow sarkilari daha fazla dinlemeye basladim :D

Bu arada konu ve başlık farkliymis yeni farkettim :F @S.G.A.T. :)
Unutulmayan ilk başta Bergen gelir aklima @Yiğitt dinlemisliğin varmidir Bergeni?

@xemrexxx duymasinda Emrah diyorum :A
Ibrahim Tatlises
Ahmet Kaya
Yildiz Tilbe nin sarkilarini severim :)
Arabesk damar şarkilar ilk tercigimdir ama son aylarda Pop ve slow sarkilari daha fazla dinlemeye basladim :D

Bu arada konu ve başlık farkliymis yeni farkettim :F @S.G.A.T. :)
Unutulmayan ilk başta Bergen gelir aklima @Yiğitt dinlemisliğin varmidir Bergeni?
Aklıma gelmedi. :( Tirpkoliq vardı eskiden sen onu dinledin mi? :D

Bir cümlelik mesajda bir detay daha kaçırdığımı farkettim :A 3 saatlik uykuylayim. @S.G.A.T.
Unutulmayan sarkilarda Yıldız Tilbe'nin 2000 li yillardaki sarkilari.
Bergenin senden ayrilinca sarkisi, Emrah'in seninle ilk defa, Götür beni gittiğin yere
ISMAIL YK Nerdesin
Liste baya uzun aslinda :)

Aklıma gelmedi. :( Tirpkoliq vardı eskiden sen onu dinledin mi? :D
Ebru Yaşar sen affetsen ben affetmem sarkisini ilk Bergen yorumlamisti, Acilarin kadiniyim sarkisinida ilk o seslendirmisi ve benim için üzülme.
Kocasi tarafindan iskence görmuştu yüzüne kezzap atilmisti ve yüzünün bir tarafini saciyla kapatirdi. Eşi tarafindan öldürüldü :( biz ozaman daha bu dünyada yoktuk ama hala dinlenen arabeskin kralicesidir.
Yok o dedigin kisiyide ben bilmiyorum

Son düzenleme:
Bir cümlelik mesajda bir detay daha kaçırdığımı farkettim :A 3 saatlik uykuylayim. @S.G.A.T.
Unutulmayan sarkilarda Yıldız Tilbe'nin 2000 li yillardaki sarkilari.
Bergenin senden ayrilinca sarkisi, Emrah'in seninle ilk defa, Götür beni gittiğin yere
ISMAIL YK Nerdesin
Liste baya uzun aslinda :)

Ebru Yaşar sen affetsen ben affetmem sarkisini ilk Bergen yorumlamisti, Acilarin kadiniyim sarkisinida ilk o seslendirmisi ve benim için üzülme.
Kocasi tarafindan iskence görmuştu yüzüne kezzap atilmisti ve yüzünün bir tarafini saciyla kapatirdi. Eşi tarafindan öldürüldü :( biz ozaman daha bu dünyada yoktuk ama hala dinlenen arabeskin kralicesidir.
Yok o dedigin kisiyide ben bilmiyorum
nereden buldun bu konuyu? :D
Ben çocukken amcam fazla şarkı dinlerdi ne tercih ettiyse biz de onlarla büyüdük neredeyse :neutral: Türkiye`den Doğuş, İbrahim Erkal ( saygıyla analım) ve tabi İBO efsanelerdendir. Çelik`in Hercai`sini es geçmeyeyeyim. :D

nereden buldun bu konuyu? :D
Ben çocukken amcam fazla şarkı dinlerdi ne tercih ettiyse biz de onlarla büyüdük neredeyse :neutral: Türkiye`den Doğuş, İbrahim Erkal ( saygıyla analım) ve tabi İBO efsanelerdendir. Çelik`in Hercai`sini es geçmeyeyeyim. :D
Ben aslinda @Yakamoz-Asi nin bana sevdirdigi bir sarki var ve o sarkiyi internetim gitmesin diye youtubeye bakmadan hangi sarkiyi dinliyorsunuz konusundan alayim dedim :A
hangi sarkiyi dinliyorsunuz konusunu arama motorunda ararken buldum bu konuyu.
Ay bunu demisken sarkiyi arayayim bari

Ben aslinda @Yakamoz-Asi nin bana sevdirdigi bir sarki var ve o sarkiyi internetim gitmesin diye youtubeye bakmadan hangi sarkiyi dinliyorsunuz konusundan alayim dedim :A
hangi sarkiyi dinliyorsunuz konusunu arama motorunda ararken buldum bu konuyu.
Ay bunu demisken sarkiyi arayayim bari
konuyu buldun şarkıyı unuttun. :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,547
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy