Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gülen Gözler, Kara Gözlüm, Hababam Sınıfı Serisi, Selvi Boylum Al Yazmalım en ck sevdiklerim.
Ama illa 1 tane diyorsan her seferinde beni duygulandıran Kara Gözlüm derim.
Şener Şen ile Nevra Serezli'nin oynadığı Aşık Oldum filmi her izlediğimde güldürür beni, birde Kınalı Yapıncak'ı çok severim nedense izlediğimde gözlerim dolar hep.
Gülen Gözler, Kara Gözlüm, Hababam Sınıfı Serisi, Selvi Boylum Al Yazmalım en ck sevdiklerim.
Ama illa 1 tane diyorsan her seferinde beni duygulandıran Kara Gözlüm derim.
Aşk, dram konulu bütün Yeşilçam filmlerinden nefret etmişimdir.
Genel anlamda Kapıcılar Kralı, Muhsin Bey, Talih Kuşu, Milyarder, Davaro, Hanzo, Züğürt Ağa ve aklıma gelmeyen birkaç film daha var. İçlerinden sanırım Milyarder ile Muhsin Bey en sevdiklerim.
Eğer Yeşilçam filmlerinden sayılıyorsa Eşkıya yı da eklemek gerek, ki en sevdiğim Türk filmidir.
Konusu itibarı ile namuslu namussuz filmi tam bir efsane tabii şener şenin eşkiya filmi de çok ama çok iyi üstelik şener şen için geçiş filmi diyebiliriz.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.