En Sevdiğiniz Yazar Kim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

YıldırıM

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
7,852
Puanı
711
En sevdiğiniz yazar kim?
Cevaplarınızı bekliyorum...
Benim Ayşe Kulin:)
images.jpg

çok var günümüzde hala aktif olan yine bir sürü beğendiğim yazar var ama ben brazda onu anmak adına ömer seyfettin demek istiyorum ben hepimiz tüm çocuklar onun öyküleri hikayeleriyle byüdük desem yalan olmaz galiba bizleri büyüten çocukluğumuza büyük önem renk katan çok değerli bir yazar allah rahmet eylesin tekrardan :T o olmasa ilk okul dönemi bukadar renkli geçmezdi :Z:Z

çok var günümüzde hala aktif olan yine bir sürü beğendiğim yazar var ama ben brazda onu anmak adına ömer seyfettin demek istiyorum ben hepimiz tüm çocuklar onun öyküleri hikayeleriyle byüdük desem yalan olmaz galiba bizleri büyüten çocukluğumuza büyük önem renk katan çok değerli bir yazar allah rahmet eylesin tekrardan :T o olmasa ilk okul dönemi bukadar renkli geçmezdi :Z:Z
amin:)evet çok önemli yazarlar var ama benim aklıma direkt ayşe kulin geldi onun yeri bambaşka:)

amin:)evet çok önemli yazarlar var ama benim aklıma direkt ayşe kulin geldi onun yeri bambaşka:)
ben brazda anmak adına söyledim değerlerimize sahip çıkmamız lazım 😉😉 ayşe hanımda çok değerli bir kişi katılıyorum kesinlikle :bhr::bhr:

Çok kitap okumadığımda favori bir yazarım da yok. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...