En Sevdiğiniz Yazar Hangisi?

S.G.A.T.

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
9,405
Puanı
1,061
20150729211514-man-reading-book-hipster.jpeg

En sevdiğin yazar hangisi? En çok hangi yazarın kitapları sizi etkiliyor?

Mahir Ünsal Eriş - Benim Adım Feridun.

2016'da sınavda soracaklar diye okumuştum bu öyküsünü. Ama aşk ve ayrılık gibi konularını anlatış tarzı aşırı etkiledi beni..

Mahir Ünsal Eriş - Benim Adım Feridun.

2016'da sınavda soracaklar diye okumuştum bu öyküsünü. Ama aşk ve ayrılık gibi konularını anlatış tarzı aşırı etkiledi beni..
Şu an kendisi KAFA dergisinde yazıyor aynı zamanda, beğendiysen öneririm dergiyi. :D Oradaki yazıları da hoşuma gidiyor.

Sabahattin Ali'ciyim biraz, üç romanı da beni etkilemişti. Şimdi hikayelerini aldım, yakın zamanda onları okuyacağım. Onun dışında Reşat Nuri Güntekin, Cengiz Aytmatov, Canan Tan, Zülfü Livaneli beğendiğim isimler.

Yabancılardan Stefan Zweig, John Steinbeck, George Orwell beğendiğim isimler. :X

Türklerden Sabahattin Ali, Orhan Pamuk, Yaşar Kemal, Peyami Safa, Ömer Seyfettin ve Sait Faik gibi isimler.

Yabancılardan Dostoyevski, Tolstoy, Dumas, V.Hugo, Shakespeare, J.London, Irvin Yalom ve Stephen King başlıcaları.

Özellikle yerlilerden en çok kimi sevdiğimi bilmiyorum henüz ama yabancılardan tek bir isim seçmek zorunda kalsam Dostoyevski derdim.

Genellikle polisiye okumayı sevdiğim için Ahmet Ümit. Kendisinin sıkı okuyucusuyumdur.

Onun dışında Orhan Kemal, İskender Pala ilk aklıma gelenler.