Ankete diğer seçeneğini ekledim. Arka Sokaklar için onu işaretlersinŞimdi tam dizilerinin Once Said'lerini izliyordum.
Akasya Durağı
Cennet Mahallesi
Küçük Ağa
Yabancı Damat dedim. Yalnız içlerinden tek bir tanesini seçmem gerekirse Cennet Mahallesi'yle Akasya Durağı arasında kalırım ama Cennet Mahallesi.
Edit: Gurbet Kadını'nı ekledim şimdi.
------
Bu arada Arka Sokaklar'ı da ekleyebilirsin. @Doğan
Yok yok Arka Sokaklar'ı başkaları için dedim ama kendim de işaretlesem fena olmaz aslında.Ankete diğer seçeneğini ekledim. Arka Sokaklar için onu işaretlersin
------
Konun hayırlı olsun @Doğan şaşırttın
Ankete diğer seçeneğini ekledim. Arka Sokaklar için onu işaretlersin
------
Konun hayırlı olsun @Doğan şaşırttın
[/QUOTSağol bida sana sormadan açmam. Söz veriyorum.
Ekleyecektimde devam ediyor.Nasıl yapacaktım bilmiyorumŞimdi tam dizilerinin Once Said'lerini izliyordum.
Akasya Durağı
Cennet Mahallesi
Küçük Ağa
Yabancı Damat dedim. Yalnız içlerinden tek bir tanesini seçmem gerekirse Cennet Mahallesi'yle Akasya Durağı arasında kalırım ama Cennet Mahallesi.
Edit: Gurbet Kadını'nı ekledim şimdi.
------
Bu arada Arka Sokaklar'ı da ekleyebilirsin. @Doğan
@Dosi halletti.------
Ekleyecektimde devam ediyor.Nasıl yapacaktım bilmiyorum
Tm doside sağolsun.Sende sağol@Dosi halletti.
------
Ekleyecektimde devam ediyor.Nasıl yapacaktım bilmiyorum
Onu da ekleriz istiyorsanız. Zaten en önemli projesi diyebiliriz. Başlangıç tarihi ve devam ediyor yazısı eklenir?@Dosi halletti.
Ben bir şey yapmadım aslında da yine de rica ederim.Tm doside sağolsun.Sende sağol
Olur senmi halletcen benmi.?Onu da ekleriz istiyorsanız. Zaten en önemli projesi diyebiliriz. Başlangıç tarihi ve devam ediyor yazısı eklenir?
Aslında olsa iyi olur.Onu da ekleriz istiyorsanız. Zaten en önemli projesi diyebiliriz. Başlangıç tarihi ve devam ediyor yazısı eklenir?
Tamam eklerim. Hangi yıl başladı?Olur senmi halletcen benmi.?
2006 devam ediyor yazdım ama oldumu?Tamam eklerim. Hangi yıl başladı?
Arka Sokakları yazdımAslında olsa iyi olur.
Oldu. Son seçenek ile yer değiştirdim2006 devam ediyor yazdım ama oldumu?
------
Arka Sokakları yazdım
Evet aynen yorumda yazdım çıktı.Haber başlığında yorum yazdım.Gurbet Kadını Erler film.Ben yorum yazınca çıkmadı.Böyle yazınca çıktı arkadaşım.Oldu. Son seçenek ile yer değiştirdim
Bu arada Gurbet Kadınları'nın Türker İnanoğlu imzası taşıdığını bilmiyordum 😊
Emeğine sağlık. Tek tek bakmışsın ve iyi bir konu olmuş.Evet aynen yorumda yazdım çıktı.Haber başlığında yorum yazdım.Gurbet Kadını Erler film.Ben yorum yazınca çıkmadı.Böyle yazınca çıktı arkadaşım.
Rica ederim.Aynen tek tek baktım.Gani Müjde ve Birol Güven varken tek eksik Türker İnanoğluydu.Anne babamla evlensene vardı atv 'de. @haluk792@AngelicaEmeğine sağlık. Tek tek bakmışsın ve iyi bir konu olmuş.
Bazı dizilerini bilmiyorum.Rica ederim.Aynen tek tek baktım.Gani Müjde ve Birol Güven varken tek eksik Türker İnanoğluydu.Anne babamla evlensene vardı atv 'de. @haluk792
Bazı dizilerini bilmiyorum.
Anketi kapalı oylama olarak seçmişsin sonradan değişmiyor. Kim neye oy vermiş göremeyeceğiz. Bundan sonra seçeneklerin hepsini işaretlemeyi dene yeni konu açarsan.
------
"Kimin kime oy verdiğini herkes görsün"
Bunu işaretle açacapın zaman ama eğerki görmek istiyorsan. Hangisi tercihin olursa @Doğan
[/QUBende neden göremiyorum dedim ya.En iyisi ben mesaj yazmaya devam.
Herkes görsün yapalımda.Tercihim o benim.Bazı dizilerini bilmiyorum.
Anketi kapalı oylama olarak seçmişsin sonradan değişmiyor. Kim neye oy vermiş göremeyeceğiz. Bundan sonra seçeneklerin hepsini işaretlemeyi dene yeni konu açarsan.
------
"Kimin kime oy verdiğini herkes görsün"
Bunu işaretle açacapın zaman ama eğerki görmek istiyorsan. Hangisi tercihin olursa @Doğan
Yeni konu açarsam sana danişçam------
Herkes görsün yapalımda.Tercihim o benim.