Sonra fark ettim Yasemince de eskiden tekrarına bakmıyordum adının o olduğunu çakamadımÇoğunlukla benim kuşağımi aşan diziler 2010 sonrası olanlara da ben bakmadım. Ondan bildiğim tek Hayat Bilgisi olduğu için Hayat Bilgisi diyorum.
Ha bir de Selena varmış onu da biliyorum ama çok sevdiğim bir dizi değil
foxtakı yasemınceye baktınmı hiçSonra fark ettim Yasemince de eskiden tekrarına bakmıyordum adının o olduğunu çakamadım
Her diziyi ekleyemedim maalesef yoksa ben de üst mesajda dedim Deli Saraylı diye.Hayat Bilgisi, Yasemince ve Deli Saraylı (listede niye yok anlamadım?)
En kısa süreni Deli Saraylı ama bence çok başarılı bir diziydi müzikleriyle(Toygar Işıklı), kostümleriyle, hikayesiyle ve oyuncu kadrosuyla... Kısa sürmüştü o dönem reytinglerde iyi başlayıp düşmesine hiç anlam veremedim. Her bölümünün tadı bende ayrıdır. Hikayenin yarım kalması üzücü olmuştu. O yıl yayınlanan en iddialı dizide o'ydu...
hayat bazen tatlıdır oda ganınnde hareldeHer diziyi ekleyemedim maalesef yoksa ben de üst mesajda dedim Deli Saraylı diye.
Aynen o "diğer"e layık.hayat bazen tatlıdır oda ganınnde harelde
ımm anladım diğerde oAynen o "diğer"e layık.
Avatarın da tam nostalji harika.ımm anladım diğerde o
Bilmiyorum hangisi oluğunu da tekrarlarına bir ara bakıyordum.foxtakı yasemınceye baktınmı hiç
------
show tv 1993 haşlama taşlama
atv 1994 yasemınname
kanal d 1995 ince ince yasemınce
star 1996 yasemince
show tv 1997 yasemince
star 1999 2003 arası,, yasemınce 2000,,,,ince ince yasemınce
kanal d 2005 yasemınce..
fox yasemınce 2010 .2011 yılbaşı özel var
tekrarları kanal 6 flash,tgrt ,kanal 7 360 tv
SAOL TSKLER BEN SEVERİM NOSTALJILERİ senın resımlerinde guzelAvatarın da tam nostalji harika.
kaygısızlar bence unutulmadı facede yotubede izleniliyorKaygısızlar en efsanesidir ama unutuldu artık maalesef, ben bile doğrusu çok hatırlamıyorum ama orada burada muhteşem esprileri çıkıyor karşıma arada.
Hayat Bilgisi'ne kadar olanların hepsi çok iyiydi. İnce İnce Yasemince, Ruhsar, Yarım Elma hepsi de efsanedir.Fakat Hayat Bilgisi'nin bir noktasından sonra çok bozdu. Sonrasındaki işlerinden de bir tek Yahşi Cazibe iyiydi.
Şu adamla tanıştır beni artık ya.Neredeyse hepsi
denızz tanıyormu ganiyiŞu adamla tanıştır beni artık ya.
O herkesi tanır.denızz tanıyormu ganiyi
aaa şaşırdımO herkesi tanır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?