En Sevdiğiniz Dondurma Markası Nedir?

Sevdiğiniz Dondurma Markası Ne?

• Golf

Oy: 0 0.0%
  • Bravo

• Pernigotti

• Alaska Frigo

• Nogger

• Diğer(belirtiniz)

• Kullanılan toplam oy
    8

AteşBöceği

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,666
Puanı
410
Cornetto ,Magnum, Carte d'Or
en sevdiklerim😊

• Beğendim
Reactions: Doğan
Algida Türkiye'de sağlığa en ufak bir önem vermeyen bir şirket maalesef. Ürünlerinin içerikleri şuruplardan, değişik gıda ürünlerinden geçilmiyor. Tatlarına da yansımaya başladı bu durum son yıllarda...

Bu konuda rakipleri de pek iyi sayılmaz. Pernigotti biraz daha özen gösteriyor malzeme konusunda. Ürünleri kaliteli fakat çeşitleri çok az ve yetersiz.

En iyisi evde kendin yapmak herhalde ama o da zahmetli bir iş sanırım, hiç denemedim. :(

Magnum, Algida, Cornetto ( Son yıllarda pek yiyemesemde küllahta olan dondurmanın tadı hepsinden başka 😉 )

ice cream GIF

• Beğendim
Reactions: AteşBöceği
Algida Türkiye'de sağlığa en ufak bir önem vermeyen bir şirket maalesef. Ürünlerinin içerikleri şuruplardan, değişik gıda ürünlerinden geçilmiyor. Tatlarına da yansımaya başladı bu durum son yıllarda...

Bu konuda rakipleri de pek iyi sayılmaz. Pernigotti biraz daha özen gösteriyor malzeme konusunda. Ürünleri kaliteli fakat çeşitleri çok az ve yetersiz.

En iyisi evde kendin yapmak herhalde ama o da zahmetli bir iş sanırım, hiç denemedim. :(
Çoğu markada var bu maalesef. Globalde olan birçok marka mevcut döviz kuru sebebiyle bize 3.sınıf ürün veriyorlar...

• Beğendim
Reactions: bazinga
Algida rakiplerine kıyasla çok daha iyi bir marka. Magnum, Carte D'or, Nogger, Cornetto gibi çeşitler de Algida bünyesinde olduğu için onu da Algida'yla birleşik sayıyorum.

Ha her yerde birkaç dondurmacı olur ve onların dondurmalarının tadı da çok başka olur, öyle dondurmaları da çok seviyorum.

Çoğu markada var bu maalesef. Globalde olan birçok marka mevcut döviz kuru sebebiyle bize 3.sınıf ürün veriyorlar...
Evet, kötü ekonominin en iç acıtan noktalarından biri. :(

Nutella mesela bütün fındığı bizden alıyor ama Almanya'daki Nutella'nın yanında Türkiye'deki kakaolu margarin gibi bir şey kalıyor. :(

• Üzücü
Reactions: xdragxx
Meyvelerden yapılabiliyor aslında şu an onlar da çoğu şey gibi ateş pahası olsa da😉 hiç olmasa sağlıklı:)
Teşekkürler paylaşım için. Gözüme daha zor bir şey gibi geldiği için hep erteliyordum. Videoda kısa ve pratik olduğunu görünce, şansa evde muz da varken hemen denedim. Gayet güzel oldu. :Z Kıvamı özellikle harika, kakaoyu biraz fazla kaçırmışım ama ona rağmen tadı da hiç fena değildi. Farklı meyveler ile de deneyeceğim. :Z

• Harika
Reactions: AteşBöceği
Teşekkürler paylaşım için. Gözüme daha zor bir şey gibi geldiği için hep erteliyordum. Videoda kısa ve pratik olduğunu görünce, şansa evde muz da varken hemen denedim. Gayet güzel oldu. :Z Kıvamı özellikle harika, kakaoyu biraz fazla kaçırmışım ama ona rağmen tadı da hiç fena değildi. Farklı meyveler ile de deneyeceğim. :Z
Evet çilek ,böğürtlen ile yapabilirsiniz çok ta basit sadece muzla da yapılıyor 3 saat dondurucu da bekletilip robottan geçirebiliyorsunuz devir kolaylık devri ya 😉
Afiyet olsun bu arada:)

• Beğendim
Sayın admin bu hediyeyi hak ettin, adresine hediye paketi yapılmış bir şekilde gönderiyorum hemen...

• Güldürdün
Sayın admin bu hediyeyi hak ettin, adresine hediye paketi yapılmış bir şekilde gönderiyorum hemen...

Teşekkür ederim yalnız Christmas yemeği seviyesine gelmeme daha çok var. :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock