Tacikistan'da mı yaşıyordun sen kanka.Dido Ülkerin miydi ya ilk defa duyuyorum
Yok kanka ben bu dünyali degilmisim galiba dido en sevdigim cikolatalardan birisidir ama Ülkerin oldugunu yeni duyuyorum cok ilginc hic bakmamisim demek ki yerkenTacikistan'da mı yaşıyordun sen kanka.
Artık nasıl gözün dönüyorsa paketi yırtıp direkt çikolataya dalıyorsun.Yok kanka ben bu dünyali degilmisim galiba dido en sevdigim cikolatalardan birisidir ama Ülkerin oldugunu yeni duyuyorum cok ilginc hic bakmamisim demek ki yerken
Yazisi cok büyük degil sanirim dikkat cekmiyor olabilir hemen simdi gidip bir dido alacam o Ülker yazisini görmek istiyorum canim da cekti zatenArtık nasıl gözün dönüyorsa paketi yırtıp direkt çikolataya dalıyorsun.
bitter ülker çikolatalı gofret yiyorum bu aralar nefis olmuş gerçektenBiraz daha düşüncelerinizi alalım, Eti'yi de yarın açacağım.
Nasıl yani öyle bir şey mi çıkmış? 😱bitter ülker çikolatalı gofret yiyorum bu aralar nefis olmuş gerçekten
aa bu araa eti nerede kaldı
aa evet yeni keşfettim bende süper olmuş gerçekten 3-4 gündür alıyorum uzun süredir çikolatalı gofret yemiyordum bitterle birlikte tekrar başladımNasıl yani öyle bir şey mi çıkmış? 😱
Arayacak yeni ürün çıktı bana, bulurum inşallah.aa evet yeni keşfettim bende süper olmuş gerçekten 3-4 gündür alıyorum uzun süredir çikolatalı gofret yemiyordum bitterle birlikte tekrar başladım
Forever ETİ gel seni de ETİ'ye transfer edelim.Zaten altı üstü iki çikolata tüketiyorum [emoji4] ikisi de ETİ'nin, Karam ve Canga [emoji4] tuzlu olarak Çizi tüketiyordum o da Ülker'in [emoji17] bundan sonra yeni tuzlu bulurum [emoji4]
Zaten Eticiyim diyorum [emoji4]Forever ETİ gel seni de ETİ'ye transfer edelim.
İlhan'cısın Eti'cisin gel bi de siyaseten anlaşalım.Zaten Eticiyim diyorum [emoji4]
Ben de öğrenciyim hangisi en ucuzsa onu alıyorum hos burda en ucuz olan şey bile Türkiyeye göre pahalı ama olsunZaten Eticiyim diyorum [emoji4]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?