En Sevdiğiniz 'Ülker' Çikolatası?

En Sevdiğiniz 'Ülker' Çikolatası?

• Dido

Oy: 5 23.8%
  • Metro

Oy: 6 28.6%
  • Albeni

Oy: 8 38.1%
  • Caramio

Oy: 7 33.3%
  • Coco Star

Oy: 3 14.3%
  • Çokonat

Oy: 4 19.0%
  • Hobby

Oy: 2 9.5%
  • Ülker Çikolatalı Gofret

Oy: 8 38.1%
  • Alpella

Oy: 1 4.8%
  • Diğer (Lütfen Belirtiniz)

Oy: 4 19.0%

• Kullanılan toplam oy
    21
Biraz daha düşüncelerinizi alalım, Eti'yi de yarın açacağım.

Dido Ülkerin miydi ya ilk defa duyuyorum

Tacikistan'da mı yaşıyordun sen kanka.
Yok kanka ben bu dünyali degilmisim galiba dido en sevdigim cikolatalardan birisidir ama Ülkerin oldugunu yeni duyuyorum cok ilginc hic bakmamisim demek ki yerken

Yok kanka ben bu dünyali degilmisim galiba dido en sevdigim cikolatalardan birisidir ama Ülkerin oldugunu yeni duyuyorum cok ilginc hic bakmamisim demek ki yerken
Artık nasıl gözün dönüyorsa paketi yırtıp direkt çikolataya dalıyorsun.

Artık nasıl gözün dönüyorsa paketi yırtıp direkt çikolataya dalıyorsun.
Yazisi cok büyük degil sanirim dikkat cekmiyor olabilir hemen simdi gidip bir dido alacam o Ülker yazisini görmek istiyorum canim da cekti zaten

Metro yerken çene kaslarım ağrıyor ama cok güzel
Albeniye bayılırım Caramio da kahveyle şahane gider. Klasik kırmızı kutunun yeri ayrıdır herşeyden önce. Markanın yüzüdür

Nasıl yani öyle bir şey mi çıkmış? 😱
aa evet yeni keşfettim bende süper olmuş gerçekten 3-4 gündür alıyorum uzun süredir çikolatalı gofret yemiyordum bitterle birlikte tekrar başladım

Son düzenleme:
Buraya yorum atanlar hepsi tek tek darbeden yargılanacak!!!! O 1 Nisan Ülker reklamı ile Ülker kendini belli etti.

Darbe çikolatası bekliyorum ülkerden. Bol bitterli acılı olsun.

Zaten altı üstü iki çikolata tüketiyorum [emoji4] ikisi de ETİ'nin, Karam ve Canga [emoji4] tuzlu olarak Çizi tüketiyordum o da Ülker'in [emoji17] bundan sonra yeni tuzlu bulurum [emoji4]