Ben ilkokuldayken show yaptım öyle bir showdu ben sol bek oynuyordum sınıfta öyle bir orta açtım asist oldu top ağlarla girdi 3A-3C Macı beni çıkardılar 3-1 yenildiler@Çiğdem- @BesaleT @denizz19 @Dosi @vadikızı @sokak sanati @xemrexxx @Aserat @BesaleT @MEnes @DarkLegenD @cookies @pompy @Harunnn60 @turkuazz @MasacRE- @xBUGRAx @Billy Kane @bazinga @Yakamoz-Asi @yatutarsa @Tolstoyevski @ozmoturk @Maskeli Fedai @RüzgarGülü @Arslan Bey @Thequeer @DiziTutkunu @Titanium @Tzira @dreamy @Jonsnow @12.Adam @serhatt @kerem @legolas9900 @batuhankaralar
İlk Okulda ayrı Orta Okulda ayrı Lisede ayrı anılarım var Üni hariç hepsi çünkü Üni başka bir şeydi herkes kendi aleminde@Çiğdem- @BesaleT @denizz19 @Dosi @vadikızı @sokak sanati @xemrexxx @Aserat @BesaleT @MEnes @DarkLegenD @cookies @pompy @Harunnn60 @turkuazz @MasacRE- @xBUGRAx @Billy Kane @bazinga @Yakamoz-Asi @yatutarsa @Tolstoyevski @ozmoturk @Maskeli Fedai @RüzgarGülü @Arslan Bey @Thequeer @DiziTutkunu @Titanium @Tzira @dreamy @Jonsnow @12.Adam @serhatt @kerem @legolas9900 @batuhankaralar
Hiç biri okul özlenir mi yaa
Para yok gezmek tozmak yok oo berbat
Lise çok iyiydi.Üniversite 2.sırada.
Anasınıfı
Ankete de işaretleyelim please.Lise NET.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?