Ben ilkokuldayken show yaptım öyle bir showdu ben sol bek oynuyordum sınıfta öyle bir orta açtım asist oldu top ağlarla girdi 3A-3C Macı beni çıkardılar 3-1 yenildiler@Çiğdem- @BesaleT @denizz19 @Dosi @vadikızı @sokak sanati @xemrexxx @Aserat @BesaleT @MEnes @DarkLegenD @cookies @pompy @Harunnn60 @turkuazz @MasacRE- @xBUGRAx @Billy Kane @bazinga @Yakamoz-Asi @yatutarsa @Tolstoyevski @ozmoturk @Maskeli Fedai @RüzgarGülü @Arslan Bey @Thequeer @DiziTutkunu @Titanium @Tzira @dreamy @Jonsnow @12.Adam @serhatt @kerem @legolas9900 @batuhankaralar
İlk Okulda ayrı Orta Okulda ayrı Lisede ayrı anılarım var Üni hariç hepsi çünkü Üni başka bir şeydi herkes kendi aleminde@Çiğdem- @BesaleT @denizz19 @Dosi @vadikızı @sokak sanati @xemrexxx @Aserat @BesaleT @MEnes @DarkLegenD @cookies @pompy @Harunnn60 @turkuazz @MasacRE- @xBUGRAx @Billy Kane @bazinga @Yakamoz-Asi @yatutarsa @Tolstoyevski @ozmoturk @Maskeli Fedai @RüzgarGülü @Arslan Bey @Thequeer @DiziTutkunu @Titanium @Tzira @dreamy @Jonsnow @12.Adam @serhatt @kerem @legolas9900 @batuhankaralar
Hiç biri okul özlenir mi yaa
Para yok gezmek tozmak yok oo berbat
Lise çok iyiydi. Üniversite 2.sırada.
Anasınıfı
Ankete de işaretleyelim please.Lise NET.