En Pahalı Diziler Sense8 ve Game of Thrones

Herkesin dnasını bozdun @destereyi de bozduysan helal
forumun hali kör tuttugunu severmiş
destere dünden istekliydi hep diyorum destere ile çiğdem aynı şeyi arıyor sürekli: büyük memeler
tek fark çiğdemin aradığı memeler sertçene destereninkiler daha yumuşak yani aradıkları arasındaki fark küçük arada ortaklaşa kullanabilirler

twd kaçıncı olmuştur acaba o zombileri yapmak masraflıdır
birde z. nation ı merak ettim ondada zombi var hemde sevişenlerinden onların masrafı dahada bir artmıştır

abc nbc türü kanalları geçmişsiniz onlar zaten dizi kanalları değilki arada bir iki kaliteli dizileri çıkıyor başkada bişeyleri yok zaten CSI los angeles CSI arizona CSI minnesota tarzı pembe dizi tarzı konulara sahip şeylere pek bir masrafları olmamıştır o yüzden CW geçmiş

CW nin masrafının çok olduğuna eminim? mesela the flashta ki pilli çocuğun sadece duracell pil maliyeti bir çok dizinin masrafını sollar
sizin kanal hep fantazik şeyler çekiyor buda fazla masraf demektir

twd 2.8 milyonmuş sudan ucuz @Harunnn60 @OzaN

ouat ın pahalı olduğunu yazdık zaten konuda okumuyon mu .ss neyse diğerleri de şöyle @Harunnn60
Ekli dosyayı görüntüle 48441
The Walking Dead'a bu yıl kardeş dizi geldi ondan dolayı kısılmış olabilir. Cidden çok düşük gerçekten. Ama kanalın iç yapımı olduğu içinde olabilir sanki?

Yok artık The Flash ve Arrow daha maliyetliymiş.😕😱 @Çiğdem- destek mi veriyor acaba.

Vikings az maliyetliymiş. @destere savaş mavaş var diyor ama kısıyorlar demek ki.

Sense8 birçok ülkede çekildiği için maliyetli oldu. Zamanla düşer bence.

Once Upon A Time'de neler oluyor acaba her bölüm fantastik savaşlar mı oluyor?
O maliyet ne öyle?😕
Yooo stv dizisi gibi çekim kalitesi. Arka plan görünüyor. Masal dünyasındaki karakterin masal dünyasına geçiş yaptıklarında saraylar kuleler öyle stv dizisi gibi ki izlesen gülersin.. @mrt-06 gibi ben bunu movie maker da yaparım dersşn
çok kötü efektleri ama senaryo işleyişi gota bile 10 basar
kötülediğime bakma ekrandaki en kaliteli dizi!

O dizi her sezon 22 değilde 13 bölüm olsa cidden daha çok tutulurdu. Hatırlıyorum ilk sezonlarında baya popülerdi.

ouat ın pahalı olduğunu yazdık zaten konuda okumuyon mu .ss neyse diğerleri de şöyle @Harunnn60
Ekli dosyayı görüntüle 48441
SHameleess kaça çekiliyor.(göremedim) Sense8 o sahneyle 9'sa Fiona'nın o sahneleri kaçtır
grafiğe sığmayacak kadar pahalamıydı

O dizi her sezon 22 değilde 13 bölüm olsa cidden daha çok tutulurdu. Hatırlıyorum ilk sezonlarında baya popülerdi.
Bir de 2,sezon iyi olsaydı(bana göre en kötü sezon)

soldaki rakam 30 saniyelik reklam ücreti sağdaki dizinin maliyeti

iki sefer yazmasan anlamayacaktım nerdeyse

demekki 30 saniyede cookie mor totosuyla para basıyor helal olsun kadına