En Iyi Diziniz Hangisi?

S.G.A.T.

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
9,902
Puanı
1,061
En Cok Sevdiginiz Dizi Hangisi?Yorumlarinizi Bekliyorum.

Seçim yapamayacagim; Adini Feriha Koydum - Fatmagül'ün Suçu Ne? - Iffet - Muhtesem Yüzyil - Kuzey Güney

Ben dizilerden cok yapima,senariste ve yonetmene onem veriyorum.gani mujde dizilerini,birol guvenin senaristliyini yaptigi dizileri,cagan irmak dizilerini begeniyorum.az birazda Tayfun Guneyer dizileri.bi de Leyla ile mecnun,kvp,muhtesem yuzyil.

Şimdi Adını Feriha Koydum. Ama kalbimin birincisi her zaman Küçük Sırlar

Ben dizilerden cok yapima,senariste ve yonetmene onem veriyorum.gani mujde dizilerini,birol guvenin senaristliyini yaptigi dizileri,cagan irmak dizilerini begeniyorum.az birazda Tayfun Guneyer dizileri.bi de Leyla ile mecnun,kvp,muhtesem yuzyil.

diziden çok yapıma senariste yönetmene öncelik vermek nasıl oluyor.. o zaman sen diziyi izleme gereğide duymuyorson .. bakıyorsun yapımcısı yönetmeni senaristi hoşuna gittiyse film hakkındada yorum yapabiliyorsun demektir..

diziden çok yapıma senariste yönetmene öncelik vermek nasıl oluyor.. o zaman sen diziyi izleme gereğide duymuyorson .. bakıyorsun yapımcısı yönetmeni senaristi hoşuna gittiyse film hakkındada yorum yapabiliyorsun demektir..
Evet tam da dedigin gibi.adeta hisslerime tercuman oldum.ama bunuda unutma ki yene dizi basladiginda onun senaristini taniyosan nasil bir dizi olacaginida bieceksindir.mesela Birol guveni tanidigim icin seksenler dizisinin nasil olacagini da biliyordu ve yanilmadim da.

Şu anda Yalan Dünya, bir ara Öyle Bir Geçer Zaman Ki, çok eskiden ilk bölümleri itibariyle Kavak Yelleri.

Tatlı Hayat'ın yeri her zaman apayrı kalacak bende. Her bölümünü en az 5 kere izlememe rağmen hala herhangi bir bölümünü severek ve bol gülerek izleyebilirim :)

Yakın zamanlarda bitenlerden Avrupa Yakası ve Geniş Aile de benim için özel dizilerdi...

Şu anda ise Yalan Dünya ve Leyla ile Mecnun.

Not: Bu mesajda yabancı diziler tamamen yok sayılmıştır. :)

Tatlı Hayat'ın yeri her zaman apayrı kalacak bende. Her bölümünü en az 5 kere izlememe rağmen hala herhangi bir bölümünü severek ve bol gülerek izleyebilirim :)

Yakın zamanlarda bitenlerden Avrupa Yakası ve Geniş Aile de benim için özel dizilerdi...

Şu anda ise Yalan Dünya ve Leyla ile Mecnun.

Not: Bu mesajda yabancı diziler tamamen yok sayılmıştır. :)
Ama benim konuma yabanci dizilerde aitti.bende diyorum neden arkadaslar yabanci dizileri soylemiyolar.konuya yabanci dizileri katmamisim.

Yabancıları da katarsak kesinlikle Lost derim. Çok bozdu geyikleri falan yapılıyor, doğrudur finali gerçekten kötüydü ama onun dışında özellikle ilk sezonlarında müthiş bir atmosfer, iyi oyunculuklar, bol merak unsuru vardı :) Lost'tan aldığım tadı hiçbir diziden alamadım bundan sonra da alacağımı hiç sanmıyorum...

sayılan dizileri bende kim izliyor diyordum meğer izleyenler burdaymıs.. birileri çıkıp selana bez bebek demesinden korkuyoum :)))))