En güzel fragman yapan kanal ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vhp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

vhp

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33
Puanı
159
Ben star tv ve kanal d'nin fragman tarzını beğeniyorum..
Atv guzel yapamıyor, dizi tanıtımında sanki hç gelişmemiş bir kanal ! Fox tv atv ve show'u geride bırakıyor bence..

Hele bugun vadinin tanıtımıni izldm tv'de, acıdım yani,bu nasl bi fragman,insan azcık özenir,koskoca 10 yılı dwirmiş bir diziye boyle fragman mı yapılrmış !

Evet yapım şirketi yapıyo fragmanı benim bildiğim.

- - - Ekleme - - -

Hele bugun vadinin tanıtımıni izldm tv'de, acıdım yani,bu nasl bi fragman,insan azcık özenir,koskoca 10 yılı dwirmiş bir diziye boyle fragman mı yapılrmış !

Tabi ilk izleyişte çok saçma geliyo. O fragmanın analizi yap yap bitmiyo haber yok senin onlardan :D arada bi Kurtlarvadisi forumlarını gez istersen :ok:

Evet yapım şirketi yapıyo fragmanı benim bildiğim.

- - - Ekleme - - -

Tabi ilk izleyişte çok saçma geliyo. O fragmanın analizi yap yap bitmiyo haber yok senin onlardan :D arada bi Kurtlarvadisi forumlarını gez istersen :ok:

yok almıyım teşkkur ederim :) :)

Bir dizinin yeni bölüm fragmani bir kanal tarafindan hazirlanmaz arkadaslar, dizinin kurgucusu tarafindan yapilir. :)

Aslında yapım şirketi yapıyo. Yapım Şirketi dersen de Pana Film. Vadici olduğum için değil gerçekten çok süper fragman yapıyolar. 4 gün boyunca beklemek ıstırap oluyo ya

- - - Ekleme - - -

nasıl dyim daha gosterişli daha egzotik,daha heyecnlı , aralara yazı sıkıştırılan bi tanıtım olsa super olur aslinda,ornek kuzey guney ve 20 dakika, :)

Sen olayları bilmediğin için o fragmanın ne kadar heyecanlı olduğunu bilemezsin tabi :) :)

En süper fragmanlar tartışmasız vadinin

- - - Ekleme - - -

Vhp dalga mı geçiyon o fragman nette izlenme rekorları kırıyo

Aslında yapım şirketi yapıyo. Yapım Şirketi dersen de Pana Film. Vadici olduğum için değil gerçekten çok süper fragman yapıyolar. 4 gün boyunca beklemek ıstırap oluyo ya

- - - Ekleme - - -

Sen olayları bilmediğin için o fragmanın ne kadar heyecanlı olduğunu bilemezsin tabi :) :)

Kisacası atv tanıtım yapmayı beceremiyo..
Birazcık benim için üzulmeyi guzel yapıolar..

- - - Ekleme - - -

En süper fragmanlar tartışmasız vadinin

- - - Ekleme - - -

Vhp dalga mı geçiyon o fragman nette izlenme rekorları kırıyo

Ben izlenip izlenmemesindn bhsetmiyorum okuduysan,boyle bir dizinin tanıtımını daha guzel ve ozel yapmalılar,özenmeliler dayıı :)

Vhp olayları bilmediğinden öyle geliyo sana fragman dehşet

- - - Ekleme - - -

Birde şu var pana bu sezon çok kısa yapıyo çok ayrıntı vermiyo

En iyisini bilmem ama en kötüsünü BBC yapıyor.Merlin'in final fragmanı kadar berbat bir fragman görmedim.