'En Güzel Bölüm' Başlıyor | Star Tv - Tanem Sivar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809
Tanem Sivar'ın neşeli sunumuyla hafta içi her gün 16:30'da yayınlanacak.

Ekranların beğenilen dizilerinin en çok konuşulan sahneleri, reality şovların perde arkası, ekran yüzlerinin özel açıklamaları, setlerden görüntüler, oyuncularla röportajlar, dizi dünyasından son haberler Star'da "En Güzel Bölüm" de.

Program Tanem Sivar'ın neşeli sunumuyla hafta içi her gün 16:30'da yayınlanacak.

Programın birinci bölümünde;
En Güzel Bölüm ekibi Dila Hanım'ın Adana'daki setine gitti; Erkan Petekkaya ve Hatice Şendil'den çok özel açıklamalar...
Yeni sezonda Star ekranlarında başlayacak Yetenek Sizsiniz Türkiye elemelerinde neler yaşandı?
Acun Ilıcalı, Sergen Yalçın ve Hülya Avşar'ın En Güzel Bölüm'e verdikleri özel röportajlar..

Muhteşem Yüzyıl'ın yeni sezonundan görüntüler, yeni oyuncular...Hepsi En Güzel Bölüm'le Star TV ekranlarında olacak...

389.jpg

Umarim kamera arkasi görüntülerini görürüz dizilerin bol bol..

atvde dizi tv diye bir program vardı. ona benziyor hatta aynısı diyebilirim

Star resmen bi show tv olma yolunda gibi.My transfer etti,Acunu transfer etti,Hayata gülümse tarzı prog.Logo desen aynı renk nerdeyse.pewwwww saysay bitmez 😛

Aynen Forumdash haklı ? :) Bana diyorsunda sen ne ara izledin bizede link atar mısın ?

hayata gülümsenin sunucusu çirkin bu daha iyi

Valla Allah'ın verdiği güzelliği tartişacak değilim hem güzellik göreceli bi kavram.Tanem'i bende seviyorum ama Hayata Gülümse tarzi gibi ucuz bi programa yakiştiramadim.

Burcu Esmersoy Esat'in sevgilisi diye ona hatfada 2 program 2 saat bu kızımıza 15 dkcık hafta içi program.ne vardı O Ses 'de yarişmicalarla konusabilirdi.

Hayata gÜlÜmse hayata gÜlÜmse...mutlu olmak İÇİn hayata gÜlÜmse...mahonİİİİ :)

Bu programın yanında Hayata Gülümse hiçbir şey. :D Hayata Gülümse'de dizilerden sahneler gösterip duruyolar başka bir espirisi yok. En azından bu programda Atv'deki Dizi Tv gibi röportajlar falan var.

Bu programın yanında Hayata Gülümse hiçbir şey. :D Hayata Gülümse'de dizilerden sahneler gösterip duruyolar başka bir espirisi yok. En azından bu programda Atv'deki Dizi Tv gibi röportajlar falan var.

atv'deki Dizi TV acayip derecede bir sessiz birşey hiç bir temposu yok nasıl bir prog.'sa boğuluyorum izlerken.