2023 En Favori Yemek Hangisi?

FastFood jenerasyonu seni 🤭🤭🤭🤭

Zaten en sona en bilinenler kalacak, maksat çeşit olsun..
Ekleyeceğim dediklerinden listede olmayanları 😎👍

Reactions: phoebebuffay
@The_Erinch 6 yemek daha ekliyorum abi

Tavuklu sultan kebabı
Hindi Dolması
Hünkar Beğendi
Beyti Kebabı
İşkembe Çorbası
Orman Kebabı

FastFood jenerasyonu seni 🤭🤭🤭🤭

Zaten en sona en bilinenler kalacak, maksat çeşit olsun..
Ekleyeceğim dediklerinden listede olmayanları 😎👍
64 tane olursa çoğu klasik yemeğe yer kalmaz bu arada. Yani çok kapsamlı bir alan. Kahvaltılık, meze, çorba, ara yemek vs birsürü alt dalı var. Tavuk diyeceğim, birsürü tavuk yemeği var. Zor bir konu.

Az önce çok söylemeyeyim diye uzatmamıştım ama bunları da ekle sen, söylenmezse içimde kalacak.

Arnavut ciğeri
Çıtır tavuk
Tavuk pirzola
Patates kızartması
Ezogelin çorbası

Reactions: The_Erinch
Konuda koskoca çorba söylenmeyecek yazıyor sen ısrar ediyorsun
Onu ilerde ayrı oylarız.
64 bencede az. 100e tamamlanabilir.

Bu arada @The_Erinch Makarna, balık çok düz bir seçenek olmuş. Tavuk, et, köfte deyip çeşitlerini sıralamama gibi bir durum ile eş değer olur.
Herkes fazla fazla seçenek ile gelmiş, bende klasik olanlardan ekleme yapayım:
Çiğ köfte
Menemen
Güveç
Kokoreç
Urfa/Adana (şiş) kebap

Reactions: phoebebuffay
Geneli özele indirmeye kalkarsam altından kalkamam ya🥺🙄
Kebap deyip genelleyelim mesela yoksa çeşitlerine inersem 100 değil 1000 yetmez 🤪

64 e devam, katılım gösteren herkese teşekkür ediyorum, eve geçtiğimde önerilerinizi tablo edeceğim.

Afiyet olsun 😊❤️
En sonunda en çok bilinen tür kazanacaktır.. Örnek Baklava 😊

@phoebebuffay @12.Adam @Dosi

Ozaman mantı varken sosyete mantısına, (yaprak) sarma varken lahana, karalahana sarması ayrıca olmamalı bu mantığa göre? Bunlarda çeşit olmuyor mu
ya hepsi genel olacak yada hepsi çeşitlere inecek.
Makarna ve Balık diye genel yazılıyorsa, sarma denilip çeşitler olmamalı.

@phoebebuffay
Özellikle lahana ve karalahana ayrı olmasını garipsedim

Canım benim 64 yemek olacak ya çeşit olacak ya yazılsın ne olacak garipsenecek ne var yani adamın her etkinliğinde konu niye uzatılıyor😂

Reactions: Carpe Diem and Dosi
Yaprak sarma ve lahana sarması aynı mi yani kız hiç yemedin sanırım lahana başlı başına ayrı bir sebze kebablarin adı değişir ama malzemesi aynıdır yani kıyma 😄

Canım benim 64 yemek olacak ya çeşit olacak ya yazılsın ne olacak yani adamın her etkinliğinde konu niye uzatılıyor😂
Erinç çeşit olmayacak diyor, bende olsun diyorum. Tam okumamışsın ayrıca üyelere danışılan her etkinlikte konu uzatılır. Bu benimkilerdede geçerli. Eğerki bizim fikrimizi soruyorsa fikrimizi belirtmemizde bir sakınca yok. Benim etkinliklerimde en çok sen uzatıyorsun mesela ama gelip burada bana karışman garip olmuş.
------

Yaprak sarma ve lahana sarması aynı mi yani kız hiç yemedin sanırım lahana başlı başına ayrı bir sebze kebablarin adı değişir ama malzemesi aynıdır yani kıyma 😄
Maşallah hepiniz aynı anda geliyorsunuz. Ben aynı yemek mi dedim Allah aşkına. Fırında somun balığı, tavada hamsi balık çeşitleri yerine Erinç düz Balık yazmamızı istiyor. Tas kebap, şiş kebap aynı değil ama sadece kebap denmesini istiyor.Salçalı makarna, kıymalı makarnada aynı değil ama düz makarna istiyor.
Bende o zaman mantıyı sarmayıda çeşit yapmayalım ozaman dedim.

Kusura bakma canim haklının yanında olmayı severim her zaman huyum kurusun . Bir daha ya yorum yapmak içinde yönetimden izin ya da randevu aliriz cahilligimize ver

Reactions: Carpe Diem
Nerde çeşi
Çeşit olmayacak mı diyor konuyu açarken 64 tane çeşitli yemek yazmış oraya o yüzden çeşitli yazabiliriz ayrıca karalahana ayrı lahana ayrı yemek çeşiti karışmak değil yorum yapıyorum

Külahta pizza
Breakfast pizza
Fransiz tavugu
Thailand tavugu
Angus bacon hamburger
Barbecue soslu peynirli baconlu patates
Pizza tostu
Domuz Kanindan sosis
Black pudding
White pudding
Endonesya tavugu
Kiev tavugu

@The_Erinch

Reactions: The_Erinch
Hey, millet... Genel olarak bazı yemekleri yazmamız yeterli.. Makarnanında 50 tane çeşidi vardır, Kebabında...
Arada alt tür yazmanın sorun olacağını düşünmüyorum yaaa..
Özünde gene en çok bildiğimizi, en çok yediğimizi işaretleriz.
64 çeşit yemek olsun işte... Arada alt çeşitlerdende eklenmiş olur.

Bazı alt yemekler çok spesifik ve bilinir. Bazı türün sadece kendisi bilinir.
Ağırlıklı genel olacak şekilde alt türlerle karma yaparak bir bir liste çıkar.

Eğleneceğiz, kısa sürede En Favori Yemeğimizide belirleriz.

Reactions: Angelica
İçli Köfte
Arnavut ciğeri
Balık ve türleri
Bamya
Bezelye Yemeği
Biber Dolması
Bismil Kebabı
Ciğerli pilav
Çıtır tavuk
Çiçek dolması
Çiğ köfte
Et kavurma (saç kavurması)
Fellah Köftesi
Güveç
Hamburger vb.
Hamsili Pilav
Islak Hamburger
Ispanak
İmam bayıldı
İskender (2.5)
Kapuska
Karalahana sarması
KaraŞimşek
Karnıyarık
Keşkek
Kıymalı Patates Yemeği
Kokoreç
Köfte-Patates
Kuru fasulye
Lahana Sarması
Lahmacun (2)
Makarna ve türleri
Mantı
Menemen
Nohut Yemeği
Perdeli Pilav
Piza ve Çeşitleri
Püreli kebap
Saç Kavurma
Soğan Dolması
Tantuni
Tavuk pirzola
Türlü
Urfa/Adana (şiş) kebap
Yağlama
Yaprak Sarması
Yeşil fasulye
Zeytinyağlı Enginar
Zeytinyağlı Kereviz
Zeytinyağlı Patlıcan Közleme
Zurna Dürüm

Irish breakfast pizzanin içinde nohut
Mantar pepperoni ham black pudding sosis

Kusura bakma canim haklının yanında olmayı severim her zaman huyum kurusun . Bir daha ya yorum yapmak içinde yönetimden izin ya da randevu aliriz cahilligimize ver
burada haklı veya haksız bir durum yok, ben @The_Erinch ’e olan yorumumu yazdım, tartışma bile değil bu ve bunu üye olarak yazdım. Sanki yönetici sıfatım ile birşeyler yazmışım gibi yönetimden izin randevu alırız deyip dalga geçer gibi yazmışsın.
anlamıyorsun ve yorum yazmayacağım daha. Sildiğin mesajıda gördüm.

@Dosi @Angelica, seninle ve Sedefle arada ettiğimiz diyoloğu farketmediğinden o şekilde yazmışdır.

Sonuç olarak, ortaya karışık bir liste olsun, herkesin bir nebze gönlü olsun diyelim 👍👍👍

Reactions: Angelica

Konu anlamama değil konu abimle konuşmanı görmemem evet sildim çünkü erinç abim aranızdaki konuşmayı deyince görmediğimi farkettim sildim