- Reaksiyon puanı
- 31,766
- Puanı
- 1,059
İlk turu geçemeyenler zaten kimsenin adını duymadığı isimler, bir zahmet geçsinler yani4 Şarkımızda büyük bir ilgiyle çıktı 2.tura
İlk turu geçemeyenler zaten kimsenin adını duymadığı isimler, bir zahmet geçsinler yani4 Şarkımızda büyük bir ilgiyle çıktı 2.tura
Tüm gruplarda tüm oy verdiklerim turlarını geçmişler ee birşey anlıyoruz herhalde ayoll boşuna müzik patronu olmadıkİlk turu geçemeyenler zaten kimsenin adını duymadığı isimler, bir zahmet geçsinler yaniNeyse birazdan 2. turlar geliyor, Fifth Harmony'e oy atma @destere ile ödeştiniz artık daha fazla oy vermene gerek yok
içimizdeki budisti yakaladık sonunda vayy budist vayy
ayy benim kalitem sanada bulaşmış hogatha
sonuna kadar fifth harmony, rakibinin kim olacağı önemli değil kim gelirse gelsin ezip geçeceklerdirİlk turu geçemeyenler zaten kimsenin adını duymadığı isimler, bir zahmet geçsinler yaniNeyse birazdan 2. turlar geliyor, Fifth Harmony'e oy atma @destere ile ödeştiniz artık daha fazla oy vermene gerek yok
Hatırlamıyorum oy verdim mi vermedim miiçimizdeki budisti yakaladık sonunda vayy budist vayy
bizim forumda senle @Tolstoyevski ilk nirvanaya çıkacak adayladansınız ama o iş öyle kolay değil? şimdi şurda cıbıl bir hanımefendinin resmini paylaşsak siz nirvanaya çıkmak yerine heyecandan kavağa çıkarsınız
sonuna kadar fifth harmony, rakibinin kim olacağı önemli değil kim gelirse gelsin ezip geçeceklerdir
la ben zamanında harry pıtırdaki harmoniye(hermione) de aşıktım aslında harmoni sevgim ordan geliyor
@MEnes @Doğu @Çiğdem- @Harunnn60 @Forumdash her turda harmonicana desteklerinizi bekliyoruz
sadece bu tur için demedim bundan sonraki turlar için destek bekliyorum yani şampiyonluğa kadar her türlü harmony e çalışıyoruzHatırlamıyorum oy verdim mi vermedim mi
Verdim zaten oyumu, Harmony'deki ablalarımıza bacılarımıza desteğimiz her daim sürecek.içimizdeki budisti yakaladık sonunda vayy budist vayy
bizim forumda senle @Tolstoyevski ilk nirvanaya çıkacak adayladansınız ama o iş öyle kolay değil? şimdi şurda cıbıl bir hanımefendinin resmini paylaşsak siz nirvanaya çıkmak yerine heyecandan kavağa çıkarsınız
sonuna kadar fifth harmony, rakibinin kim olacağı önemli değil kim gelirse gelsin ezip geçeceklerdir
la ben zamanında harry pıtırdaki harmoniye(hermione) de aşıktım aslında harmoni sevgim ordan geliyor
@MEnes @Doğu @Çiğdem- @Harunnn60 @Forumdash her turda harmonicana desteklerinizi bekliyoruz
işte budur sıvacıların hası bir sen varsınVerdim zaten oyumu, Harmony'deki ablalarımıza bacılarımıza desteğimiz her daim sürecek.
Onlar da gereken desteği verirler bence bu ablalalara.işte budur sıvacıların hası bir sen varsındiğer sıvacıyım diye geçinen ( @MasacRE @Doğu ) arkadaşlar boşuna yaşıyor yaşamaları bile bu dünyaya zarar
Yapma yaa olmadı şimdi bu. @MasacRE- yoldaşım böyle yapmamalıydı şık durmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?