En Favori Yabancı Müzik Grubu | 1. Tur | E Grubu

Hangi İki Grup 2. Tura Yükselsin?

• Oasis

Oy: 0 0.0%
  • Aerosmith

Oy: 5 38.5%
  • Guns N' Roses

Oy: 5 38.5%
  • Led Zeppelin

Oy: 1 7.7%
  • Fifth Harmony

Oy: 9 69.2%

• Kullanılan toplam oy
    13
  • Anket kapatılmış .
4 Şarkımızda büyük bir ilgiyle çıktı 2.tura
İlk turu geçemeyenler zaten kimsenin adını duymadığı isimler, bir zahmet geçsinler yani
Neyse birazdan 2. turlar geliyor, Fifth Harmony'e oy atma @destere ile ödeştiniz artık daha fazla oy vermene gerek yok

İlk turu geçemeyenler zaten kimsenin adını duymadığı isimler, bir zahmet geçsinler yani
Neyse birazdan 2. turlar geliyor, Fifth Harmony'e oy atma @destere ile ödeştiniz artık daha fazla oy vermene gerek yok
Tüm gruplarda tüm oy verdiklerim turlarını geçmişler ee birşey anlıyoruz herhalde ayoll boşuna müzik patronu olmadık
@destere @Halef

içimizdeki budisti yakaladık sonunda vayy budist vayy

bizim forumda senle @Tolstoyevski ilk nirvanaya çıkacak adayladansınız ama o iş öyle kolay değil? şimdi şurda cıbıl bir hanımefendinin resmini paylaşsak siz nirvanaya çıkmak yerine heyecandan kavağa çıkarsınız

Tüm gruplarda tüm oy verdiklerim turlarını geçmişler ee birşey anlıyoruz herhalde ayoll boşuna müzik patronu olmadık
@destere @Halef
ayy benim kalitem sanada bulaşmış hogatha

sonuna kadar fifth harmony, rakibinin kim olacağı önemli değil kim gelirse gelsin ezip geçeceklerdir

la ben zamanında harry pıtırdaki harmoniye(hermione) de aşıktım aslında harmoni sevgim ordan geliyor

@MEnes @Doğu @Çiğdem- @Harunnn60 @Forumdash her turda harmonicana desteklerinizi bekliyoruz

Son düzenleme:
Hatırlamıyorum oy verdim mi vermedim mi

Verdim zaten oyumu, Harmony'deki ablalarımıza bacılarımıza desteğimiz her daim sürecek.

Verdim zaten oyumu, Harmony'deki ablalarımıza bacılarımıza desteğimiz her daim sürecek.
işte budur sıvacıların hası bir sen varsın
diğer sıvacıyım diye geçinen ( @MasacRE @Doğu ) arkadaşlar boşuna yaşıyor yaşamaları bile bu dünyaya zarar

işte budur sıvacıların hası bir sen varsın
diğer sıvacıyım diye geçinen ( @MasacRE @Doğu ) arkadaşlar boşuna yaşıyor yaşamaları bile bu dünyaya zarar
Onlar da gereken desteği verirler bence bu ablalalara.
Gerçek sanata değer verdiklerini biliyoruz bu ekipteler sonuçta. Sanattan anlamayanın ne işi var bizim ekipte.

Onlar da gereken desteği verirler bence bu ablalalara.
Gerçek sanata değer verdiklerini biliyoruz bu ekipteler sonuçta. Sanattan anlamayanın ne işi var bizim ekipte.
@Doğu dan bir ümidim varda yalnız @MasacRE- parlakların peşinden koşmaya başladı ondan ümidi kestik