En Favori Yabancı Müzik Grubu | 1. Tur | E Grubu

Hangi İki Grup 2. Tura Yükselsin?

• Oasis

Oy: 0 0.0%
  • Aerosmith

Oy: 5 38.5%
  • Guns N' Roses

Oy: 5 38.5%
  • Led Zeppelin

Oy: 1 7.7%
  • Fifth Harmony

Oy: 9 69.2%

• Kullanılan toplam oy
    13
  • Anket kapatılmış .

MasacRE

Konu Sahibi
Favori Üye
Ayın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
29,835
Puanı
1,059
24138875_548458318825484_366944722_o-jpg.57930

En Favori Yabancı Müzik Grubu başlıyor.

İlk turda 40 grup sizlerle olacak. Gruplarını ilk 2 sırada tamamlayanlar 2. tura çıkmaya hak kazanacak.

Oasis

wsi-imageoptim-Oasis_10169.jpg

Aerosmith

fe293a79-9be2-4f7c-81c5-efee3f8f8a21

Guns N' Roses

guns-n-roses-original.jpg

Led Zeppelin

original.jpg

Fifth Harmony

52.jpg

Sen önce beni kutla , Aaa sahi sen beni kutladınmı bakayım hediyeni 4.yılda vericem diyordun git hediye seç :A :A :A
Vereceğim hediyeler F grubunda vereceğin oya bağlı :A Bir git kullan bakalım oyunu ona göre düşünürüz bir şeyler :A

şunlar @destere nin bahsettiği ecünnüler değilmi yanlış yere gitmesin oyum @MasacRE-:A
52.jpg
@MasacRE- boşuna uğraşıyor elemeler için fifth harmony i direk şampiyon ilan edelim gitsin bundan güzel şarkıcı gurupmu bulacağız :)

Sadece bunlara kullandım @destere e kıyağım olsun , Sandalyeye oyumu sil diyor yoksa :A :A :A
diğerlerine oy gerekmiyorki hogatham kaliteyi seçmiş diğerleri gereksiz :)

Aerosmith solisti Steven Tyler'la müthis bir grup. Canli performansta mükemmeller. Steven Tyler gelmis gecmis en saglam rock yorumcularindan. Umarim hakettikleri degeri görürler. Rock müzik sevip de grubu dinlememis olan arkadaslar varsa en azindan 'Dream on' dinlesinler arkasi zaten gelir :D
2.seçimim youtube yardimiyla Guns N' Roses :D

@MasacRE- boşuna uğraşıyor elemeler için fifth harmony i direk şampiyon ilan edelim gitsin bundan güzel şarkıcı gurupmu bulacağız :)

diğerlerine oy gerekmiyorki hogatham kaliteyi seçmiş diğerleri gereksiz :)
Led Zeppelin ile Guns N' Roses varken Fifth Harmony'e oy atmak yakışmaz sana :A Zaten diğer üyeler üst tura taşır onları, bari ilk turda kaliteden yana kullan oyunu :A
Su hatunlarda gözüm var ne yapsam bilmiyorum :A @MasacRE- @destere @Çiğdem-
Aerosmith tamam da 2.ismi dusunecegim :A:A
@destere ecünnülerine nasıl oy atmazsın ben bile attım :F

@S.G.A.T. ile ben müzik zevki olan insanlarız çünkü kulağımıza göre hareket ediyoruz :A Bir ara kızlara kaydı gözü ama neyse ki çok geç olmadan toparladık durumu :A
Zaten açıka ra önde gidiyorlar :F Mustimin hatrına kullandım bende , yanı @destere Mustime kullanırkan aklında bu plan varmış . Oy atmazsan oyumu sil diyor :F