Avatarından utan be, ne oldu senin fularına@MasacRE- beni etiketlemez misin? Tanımıyorum çünkü hiç birini.
Sınavlarım vardı
Avatarına bakınca kimin işi gibi görünüyorSınavlarım vardıYalnız bir geldim olaylar olaylar 😱 Atacan gitmiş, Ozan kendini banlamış. Neler oluyor forumda, kim var bu işin arkasında
Fuları boş ver şimdi de benim söylediğim gruplardan bir tanesi bile almamışsınız, niye?Avatarından utan be, ne oldu senin fularına
Sıra @destere deAvatarına bakınca kimin işi gibi görünüyor@Harunnn60 Avatarı çok şüpheli Kösemi yiyen Turhan var ve 2 admin birden yok oldu
Avatarına bakınca kimin işi gibi görünüyor@Harunnn60 Avatarı çok şüpheli Kösemi yiyen Turhan var ve 2 admin birden yok oldu
Sıra @destere de
Yav onlara kimse oy vermezdi, bizde birçok grubumuzu çıkardık, oy alabileceklerden bir grup yaptım işteFuları boş ver şimdi de benim söylediğim gruplardan bir tanesi bile almamışsınız, niye?
Admini bile banlayan ilk forum ve ilk üyeleriz sanırım oklavamızı masaya vurdukBir paralel yapı kurulmuş forumda belliDarbeye hayır!
Fularımı çıkarsam bile bilirim bu şarkıyı.Yav onlara kimse oy vermezdi, bizde birçok grubumuzu çıkardık, oy alabileceklerden bir grup yaptım işte
Queen'e ver işte burada, bu şarkıyı bilmiyorum deme?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?