2014 En Favori Yabancı Film: The Wolf of Wall Steet

berkann

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,723
Puanı
1,060
Bu yıl beşincisi düzenlenen En Favori Film etkinliğini kazanan yabancı film The Wolf of Wall Street oldu.

Yapılan oylamalar sonucunda rakiplerini geride bırakan The Wolf of Wall Street, finalde rakibi Her'e karşı aldığı %56.3'lük oy oranıyla "En Favori Yabancı Film" seçildi.

Özetle En Favori Yabancı Film 2014:

En Favori Film: The Wolf of Wall Street
Finalist: Her
Yarı finalistler: Rush, Gravity
Çeyrek finalistler: The Hunt, Captain Phillips, 12 Years a Slave, Prisoners
Top 16: Blue Jasmine, The Hunger Games: Catching Fire, The Past, Hangover Part III, World War Z, American Hustle, Thor: The Dark World, Dallas Buyers Club

En Favori Yabancı Film Tarihçesi:

2013: Silver Linings Playbook

Her, Rush, Wall Street ve Gravity hangisi kazansa benim için okeyde zaten. Hepsine tebrikler.:X

Güzel bir etkinlik oldu, katılanlara teşekkürler. :)

The Wolf of Wall Street benim ilk tercihim olmazdı belki ama yılın en iyi filmlerinden biriydi. O nedenle hak edilmiş bir galibiyet olarak görüyorum. :)

The Hunt, Her, Prisoners, Captain Phillips, The Past gibi diğer yılın en iyilerini de üstlerde görmek güzel. Keşke The Best Offer da girebilseydi dereceye. :)

Bu arada En Favori Film'de yerli ve yabancıyı ayırmak çok isabetli bir karar oldu. Keşke daha önceden ayırsaymışız. :)

Her ile birlikte 2013'ün en iyi filmiydi bana kalırsa, kazanmayı sonuna kadar hak etti. Tebrikler. Ayrıca senin de eline emeğine sağlık @berkann. :)