2013 En Favori Yabancı Film | Final | Django Unchained vs Silver Linings Playbook

Hangi film En Favori Yabancı Film seçilmeli?

• Django Unchained

Oy: 6 46.2%
  • Silver Linings Playbook

Oy: 7 53.8%

• Kullanılan toplam oy
    13
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,341
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Bu yıl yerli filmlerden ayrılıp ilk kez "En Favori Yabancı Film" adıyla düzenlenen etkinliğimizde artık final zamanı.

Onlarca rakibi eleyerek finale yükselen iki film aynı zaman Oscar'da en iyi film adayı olan iki film, Quentin Tarantino imzalı Django Unchained ve David O. Russell imzalı Silver Linings Playbook oldu.

Aboneler: @Yakamoz-Asi @Fb_King @sürgünüm @Polat Şaşmaz @Mr.At @mrt-06 @BesaleT @xBUGRAx @berkann @cevaa

SLP'ye daha yüksek vermiştim. -0,5 puanlık fark- Ancak şimdi oyumu Django Unchained'e veriyorum.

Oyumu daha sonra kullanacağım kararsızım çünkü. :)

Her iki filmin de finale çıkmasına sevindim. İkisi de 9.0 puan verdiğim filmlerdi yanılmıyorsam. Les Misérables'ı bir tık daha fazla seviyordum ama tek oyla finale çıkamadı, sağlık olsun. :)

Zor bir karar olacak. Django'yu cok övdüler ama Umut İsigim da cok iyi demislerdi. Kararsizim.

Silver Linings Playbook'da Jennifer Lawrence ve Robert de Niro gibi iyi isimler var, lakin oyumu Django Unchained olarak kullandim. Birinci sebebim yönetmen sevdigim biri ve DiCaprio'da var filmde :)