2022 En Favori (Yabancı) Film - 2. Tur | H Grubu

Hangi iki film bir üst tura yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mesmeso

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
11,171
Puanı
860
2022 yılında vizyona giren ve online olarak yayınlanan filmlerin yarıştığı "En Favori Film" etkinliğimizin yerli kategorisi 2. turuyla devam ediyor.

Bu grupta yer alan 5 filmden 2 tanesi 3. tura çıkacak.

İşte H Grubu'nun yabancı filmleri:

Barbarian

MV5BN2M3Y2NhMGYtYjUxOS00M2UwLTlmMGUtYzY4MzFlNjZkYzY2XkEyXkFqcGdeQXVyODc0OTEyNDU@._V1_FMjpg_UY3000_.jpg

Emily the Criminal

MV5BOGI4ODQwYjUtZTA4Mi00YTljLWE4MzItM2M4OGJiNTFkZjIyXkEyXkFqcGdeQXVyMTM1MTE1NDMx._V1_FMjpg_UY8000_.jpg

Minions: The Rise of Gru

MV5BZDFhZTZiYmYtZmRiNC00YzQ2LWE0MmMtYWUwMzcxN2M1MzhmXkEyXkFqcGdeQXVyMTQyMTMwOTk0._V1_FMjpg_UX1080_.jpg

The Banshees of Inisherin

MV5BM2NlZDI0ZDktNTg5OS00ZjQ1LWI4MDEtN2I0MDE5NWRiNzA4XkEyXkFqcGdeQXVyMTY5Nzc4MDY@._V1_FMjpg_UY5625_.jpg

The Son

MV5BNDZiY2Y0MTgtYjRjMS00ZTE0LTg3NzYtY2VlYzEwYjI2NWY5XkEyXkFqcGdeQXVyMTQyODg5MjQw._V1_FMjpg_UY2866_.jpg
------

• Beğendim
Reactions: Angelica
bu sene cok film izlemedigimden oylamalarin cogunu es geciyorum. Bu tur oylayacagim bir film yok. isim olarakta yakin hissettigim bir film yok

------

bu sene cok film izlemedigimden oylamalarin cogunu es geciyorum. Bu tur oylayacagim bir film yok. isim olarakta yakin hissettigim bir film yok
The Banshees of Inisherin öneririm Dosi hanım. Benim de izlemediğim epey film var ama izlediklerimin arasında en iyisi bana göre bu filmdi.

• Beğendim
Reactions: Dosi
Emily the Criminal
Minions: The Rise of Gru

------

The Banshees of Inisherin öneririm Dosi hanım. Benim de izlemediğim epey film var ama izlediklerimin arasında en iyisi bana göre bu filmdi.
bu mesaj üstüne oyumu verdim :A
Türü komedi drammis, Komedi kismi arti senin önerin ile listeme alacagim. Önümüzdeki hafta minik bir tatilim var, daha önce izlemesem o tatilde izlemeyi düsünüyorum.

• Harika
Reactions: MasacRE
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...