2017 En Favori Yabancı Dizi 2017 - 2. Tur B Grubu

Hangi 4 dizi 3.Tura Yükselsin ?

• Kullanılan toplam oy
    9
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Çiğdem

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
123,756
Puanı
1,060

Fav10'un geleneksel En Favori Dizi etkinliği artık yabancı diziler için de var!

En Favori Yabancı Dizi 2017'da Temmuz 2016 - Haziran 2017 arasında yayınlanmış diziler, mini-diziler yarışıyor. Fav10'da konusu açılmış olan 101 diziden en iyisini hep birlikte seçeceğiz.

İkinci turda 8 grup var. Bu gruptan 4 yabancı dizi bir üst tura çıkacak.

Bu etkinliği yönetecek olan Harunnn60, Çiğdem- ve xemrexxx'in heyecanına sende ortak ol!

The Night Of

Orphan Black

This is Us

The Crown

Into the Badlands

Ozark

The Shannara Chronicles

How to Get Away with Murder

The Last Man on Earth

Thé Night Of
This is Us
Thé Last Of Man Earth
SHANNARA

orphan black

This is Us

The Shannara Chronicles
The Crown

ayy bune @xemrexxx in tün tuhaf dizileri buraya toplanmışlar ayoll sormuşlar neden yıpranmışlar
@mrt-06 @Harunnn60

Diğer dizileri bilmediğim için verdim.
listeyi hazırlarken dizi çıkaracam tuhaf kimsenin izlemediği bir diziyi çıkarayım diyorum bakıyorum emrenin dizisi çıkıyor

sonra grupları oluşturuyorum dizilerin yarısı taçlı taçlı kadınlar diğer yarısı asker dizileri kesin emrenindir diyorum öyle çıkıyor

Belki eksik bile vardır @destere de tuhaf tuhaf hiç duymadığımız dizileri izliyordu.

Belki eksik bile vardır @destere de tuhaf tuhaf hiç duymadığımız dizileri izliyordu.
108 dizi aldık 150 de 160 da hatta 200 de arasak bulunur ama sayımıza göre işe yararları seçmeye çalıştık yoksa emrenin bize verdiği listesinde almadığımız daha bir sürü asker taçlı kadınlar var hepsini almadık

Sarışın kadın için izlemek istiyorum 2.sezonda kalmıştım.
Ama bir yandan da kendine işkence yapma Harun diyor iç sesim.
Her sezon bitecek nasılsa sabredeyim diye izliyordum onlarda inadına sezon onayı veriyordu ayy başlarım böyle işe dedim bıraktım
@mrt-06

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...