yorum b grubundan gelince ordan basladın sandımZaten ilk onun linkini verdin
yorum b grubundan gelince ordan basladın sandımZaten ilk onun linkini verdin
MS'de haksızlık olmasın diye her şarkıyı 3-5 kez dinleyen birinden burada haksız bir oy kullanmasını beklemeduyduğuna kullan defenderi naısl bilmezsin
Bu gurubu unutmayın @MasacRE-
@turkuazz The Shannara Chronicles Shadowhunters falan var sende oyla ve diğer gruplarada bir göz at
@Titanium yabancı dizi uzmanı olarak senide bekliyoruz
@Harunnn60 bu gurup niye boş kalmıs anlamadım diğerlerinden özel olrak
Bu soğuk espri özellikle Sense8'in seksapelini epey düşüyorSense8 ve The Defendersal sexy ses tonumla söyledim (hayal et) artık duydun
Sexy ses tonuyla konuştugum için sıcak espiri yapmak istemedimBu soğuk espri özellikle Sense8'in seksapelini epey düşüyor
gotun en büyük rakibi defender var ondan korkunuzamı destek olmuyorsunuzBoş bir grup olduğu için boşlanmış burasıOy verilebilecek 1 dizi bile yok
GoT'un en büyük rakibine bakgotun en büyük rakibi defender var ondan korkunuzamı destek olmuyorsunuz@Harunnn60
daha biz kullanmadık dur bakalımGoT'un en büyük rakibine bakAdı sanı duyulmamış diziler arasında 3 oy almış
Oy verenlere baktım da üçü de GoT'çudaha biz kullanmadık dur bakalım
bu @MEnes hepinizden çok yabancı dizi izliyormuş yorumlarda benmi görmüyorum denkmi gelmiyorum yoksa gizlidenmi izliyorOy verenlere baktım da üçü de GoT'çuSiz oy kullandıktan sonra en az 3 oy düş oradan
Bu gurubu unutmayın @MasacRE-
@turkuazz The Shannara Chronicles Shadowhunters falan var sende oyla ve diğer gruplarada bir göz at
@Titanium yabancı dizi uzmanı olarak senide bekliyoruz
@Harunnn60 bu gurup niye boş kalmıs anlamadım diğerlerinden özel olrak
Oylar Joey'e
bu @MEnes hepinizden çok yabancı dizi izliyormuş yorumlarda benmi görmüyorum denkmi gelmiyorum yoksa gizlidenmi izliyor
Aylardır yabancı dizi izleyemiyorum. Birikmiş dizileri indirdim köyde izleyeceğim dedim hiç birini izlemedim.@MEnes izliyor baya da bir ton birikmiş dizisi vardı onlar ne oldu bilmiyorumEtiketledik zaten gelince cevaplar artık
aa bu izlememiş halinse iyi vlla @MasacRE-Aylardır yabancı dizi izleyemiyorum. Birikmiş dizileri indirdim köyde izleyeceğim dedim hiç birini izlemedim.Yani son 2 sezondur dizi mizi yok bende. Bir tek GoT Shameless ve Vikings'i güncel ve gününde izledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?