yorum b grubundan gelince ordan basladın sandımZaten ilk onun linkini verdin![]()
yorum b grubundan gelince ordan basladın sandımZaten ilk onun linkini verdin![]()
MS'de haksızlık olmasın diye her şarkıyı 3-5 kez dinleyen birinden burada haksız bir oy kullanmasını beklemeduyduğuna kullan defenderi naısl bilmezsin![]()
Bu gurubu unutmayın @MasacRE-
@turkuazz The Shannara Chronicles Shadowhunters falan var sende oyla ve diğer gruplarada bir göz at
@Titanium yabancı dizi uzmanı olarak senide bekliyoruz
@Harunnn60 bu gurup niye boş kalmıs anlamadım diğerlerinden özel olrak![]()
Bu soğuk espri özellikle Sense8'in seksapelini epey düşüyorSense8 ve The Defendersal sexy ses tonumla söyledim (hayal et) artık duydun
![]()
Sexy ses tonuyla konuştugum için sıcak espiri yapmak istemedimBu soğuk espri özellikle Sense8'in seksapelini epey düşüyor![]()
gotun en büyük rakibi defender var ondan korkunuzamı destek olmuyorsunuzBoş bir grup olduğu için boşlanmış burasıOy verilebilecek 1 dizi bile yok
![]()
GoT'un en büyük rakibine bakgotun en büyük rakibi defender var ondan korkunuzamı destek olmuyorsunuz@Harunnn60
daha biz kullanmadık dur bakalımGoT'un en büyük rakibine bakAdı sanı duyulmamış diziler arasında 3 oy almış
![]()
Oy verenlere baktım da üçü de GoT'çudaha biz kullanmadık dur bakalım![]()
![]()
![]()
bu @MEnes hepinizden çok yabancı dizi izliyormuş yorumlarda benmi görmüyorum denkmi gelmiyorum yoksa gizlidenmi izliyorOy verenlere baktım da üçü de GoT'çuSiz oy kullandıktan sonra en az 3 oy düş oradan
![]()
Bu gurubu unutmayın @MasacRE-
@turkuazz The Shannara Chronicles Shadowhunters falan var sende oyla ve diğer gruplarada bir göz at
@Titanium yabancı dizi uzmanı olarak senide bekliyoruz
@Harunnn60 bu gurup niye boş kalmıs anlamadım diğerlerinden özel olrak![]()
Oylar Joey'e
bu @MEnes hepinizden çok yabancı dizi izliyormuş yorumlarda benmi görmüyorum denkmi gelmiyorum yoksa gizlidenmi izliyor![]()
![]()
![]()
Aylardır yabancı dizi izleyemiyorum. Birikmiş dizileri indirdim köyde izleyeceğim dedim hiç birini izlemedim.@MEnes izliyor baya da bir ton birikmiş dizisi vardı onlar ne oldu bilmiyorumEtiketledik zaten gelince cevaplar artık
![]()
aa bu izlememiş halinse iyi vlla @MasacRE-Aylardır yabancı dizi izleyemiyorum. Birikmiş dizileri indirdim köyde izleyeceğim dedim hiç birini izlemedim.Yani son 2 sezondur dizi mizi yok bende. Bir tek GoT Shameless ve Vikings'i güncel ve gününde izledim.
![]()