Hayır en son adele ve elli çarpişmişti. Orda diyelim adele çıktı diğer kategorilerden çikanla adele eşlecek filan zannediyordum. Son 2 kalana kadar yani (anlatabildim inş karişik oldu:/)3 gün anket süresi işte. Pazartesi başlamıştı.
Hayır en son adele ve elli çarpişmişti. Orda diyelim adele çıktı diğer kategorilerden çikanla adele eşlecek filan zannediyordum. Son 2 kalana kadar yani (anlatabildim inş karişik oldu:/)3 gün anket süresi işte. Pazartesi başlamıştı.
Hayır en son adele ve elli çarpişmişti. Orda diyelim adele çıktı diğer kategorilerden çikanla adele eşlecek filan zannediyordum. Son 2 kalana kadar yani (anlatabildim inş karişik oldu:/)
Normal saat diliminde anlatamamişim sen de anlamamişissin bu saatte yeniden denemeye değer mi?Hangi hayali kategorileriden bahsediyorsun.ss
İlk dislike verdim sonucu beğenmedim çünkü. Sonra @sokak sanati icin kalp verdim. Etkinlik filan baya ugrastin.
Demi ve Lana'ya tebrikler))
Cok değişik oldu böyle etkinlik. Sadece Adele degil Ellie'nin finale çıkması da biraz süpriz oldu. Hani foruma bakarsak ya Rihanna ya Demi olurdu.Sonuç beni de mutlu etmedi.Çiğdem'in oyununa geldik.ss
Cok değişik oldu böyle etkinlik. Sadece Adele degil Ellie'nin finale çıkması da biraz süpriz oldu. Hani foruma bakarsak ya Rihanna ya Demi olurdu.Seneye artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?