2024 En Favori Yabancı Şarkı (2020-2024) Kazananı Belli Oldu!

phoebebuffay

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,728
Puanı
609
1900x1900-000000-80-0-0.jpg

Birbirinden hit şarkılar ile son 5 yılın en sevilen şarkısını seçtiğimiz En Favori Yabancı Şarkı'nın kazananı belli oldu. Etkinliğin şampiyonu %54,5 oy ile "Dua Lipa ft. DaBaby - Levitating" oldu. Çıktığı dönem hem dünyada hem Türkiye'de büyük yankı uyandırarak aylarca listelerde üst sıralardan düşmeyen şarkı, sizlerin oylarıyla finaldeki rakibi "Miley Cyrus-Flowers"a karşı üstünlük kurarak kazanmayı başardı.

Etkinliği benimle birlikte organize eden @dreamy'ye, anketlerimize teknik boyutta destek sağlayarak hatalarımızı düzeltmemizde yardımcı olan @Dosi'ye ve etkinlik boyunca oy veren herkese teşekkür ederiz.

Kazanan:
Dua Lipa ft. DaBaby - Levitating

Finalist:
Miley Cyrus - Flowers

Yarı Finalistler:
David Guetta & Bebe Rexha - I'm Good
Dua Lipa - Houdini

Çeyrek Finalistler:
Lady Gaga & Bruno Mars - Die With A Smile
Dua Lipa - Physical
Rose & Bruno Mars - APT.
Lady Gaga & Ariana Grande - Rain On Me

İşte Fav10 tarafından son 5 yılın en favorisi seçilen şarkı:

Öncelikle uzun aradan sonra farklı iki kişi elinden yemek yemek keyifli geldi..
İkinizinde emeklerine sağlık @dreamy ve @phoebebuffay

Sonuca gelirsek..
Şarkı bana göre Son 5 yılın şarkısı değil, güzel ablamızın daha iyi şarkıları vardı.

Ablamızın kazandığınu düşünüyorum, şarkıdan ziyade...

2.olan şarkıda başarılı, favorilerimdendi ama olmadı.

Herkesin damak zevkine sağlık.

Reactions: phoebebuffay
Aaa oldu mu @phoebebuffay ben özel teşekkür olarak yeri geldi sana yer vermiştim. İnsan bi bana özel teşekkür ederdi (ilk tur
)

Güzel bir etkinlik oldu. Elinize sağlık @phoebebuffay @dreamy

Şu şarkı final turlarında olmalıydı. Enerjisi yüksek bir şarkı ve oldukçada popüler oldu ama forumun zevkine uymadı.

Etkinliğin en başında @dreamy'nin 4 tane konuyu 374528 saatte açması ve onu da yanlış açması detayını unutmuşum, gece gece başına iş çıkartmıştı. Ekledim konuya, bir bakıma o konuları sen açtın sayılır, teşekkürler.

Evet bu şarkı da baya hitti, benim çok dinlediğim bir şarkı olmadığı için oy vermedim ama hitlik bakımından ilk turda elenmemesi gerekirdi.

Reactions: Dosi
Çok güzel oldu
Editleme yazısını yok ettim. Konu açılırken yazılmış gibi oldu

Konuları sabit kilit işlerinide yapıyordum. Onları belirtmeden yapıyorum zaten. Görevimiz bu

Aaa bi de ilk tur mu elendi
skandal resmen.

Benim Loreen iyi ilerledi ama

Dua Lipa da iyidir. Finale kadar Dua Lipa destekledim genelde ama finalde Miley Cruz demistim klipten dolayı iyi bakalım

Elinize sağlık etkinlikten dolayı

Sana zahmet editleme yazısını bir kere daha yok eder misin? Ekleme yaparken bir kelimeyi tekrarlamışım. @dreamy'ye laf ederken nazara geldik.

Reactions: Dosi
Flowers kazansaydı keşke, Levitating de güzel şarkı ama Dua Lipa isminden dolayı oy verenler oldu şarkıya

Güzel bir etkinlik oldu, emeklerinize sağlık
@phoebebuffay @dreamy