En Favori Yabancı Şarkı (2020-2024) Başlıyor!

phoebebuffay

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,536
Puanı
609
1*DOwifGl7nJORd5l9z-VKFg.png

En Favori Yabancı Şarkı etkinliği 5 yıl sonra geri dönüyor...

En son 2019 yılı için düzenlenen etkinliği, yılların eksikliğini telafi etmek için aradaki bütün periyodu kapsayacak şekilde @dreamy ile beraber yeniden düzenliyoruz.

Birbirinden hit şarkılar ile seçtiğimiz aday listesine belirtilen koşulları sağlaması şartı ile siz de öneri yapabilirsiniz. Şartları ise Spotify'da minimum 500 milyon ya da Youtube'da minimum 300 milyon dinlenme alması, ayrıca etkinlikte bir sanatçıdan maksimum 5 şarkının yarışması olarak belirledik. Öneri yaparsanız koşulları sağlayıp sağlamadığını biz kontrol edebiliriz.

Değerli katılımınız ve oylarınız ile beraber 2020'lerin en favori hitini seçmemize yardımcı olmanızı bekliyoruz. :Z

Aday Listesi:
  1. Adele - Easy On Me
  2. Ariana Grande - positions
  3. Ariana Grande - we can’t be friends
  4. Ariana Grande - yes, and?
  5. Artemas - I like the way you kiss me
  6. Benson Boone - Beautiful Things
  7. Beyonce - BREAK MY SOUL
  8. Beyonce - CUFF IT
  9. Beyonce - TEXAS HOLD’EM
  10. Billie Eilish - BIRDS OF A FEATHER
  11. Billie Eilish - Happier Than Ever
  12. Billie Eilish - What Was I Made For?
  13. Billie Eilish - WILDFLOWER
  14. Bruno Mars, Anderson Paak, Silk Sonic - Leave The Door Open
  15. Chappel Roan - Good Luck, Babe!
  16. Charli xcx - Guess featuring billie eilish
  17. David Guetta, Bebe Rexha - I’m Good (Blue)
  18. Doja Cat, SZA - Kiss Me More
  19. Doja Cat - Paint The Town Red
  20. Doja Cat - Woman
  21. Dua Lipa - Dance The Night
  22. Dua Lipa - Houdini
  23. Dua Lipa, DaBaby - Levitating
  24. Dua Lipa - Physical
  25. Ed Sheeran - Shivers
  26. Ed Sheeran - Bad Habits
  27. Elley Duke - Middle of The Night
  28. Elton John, Dua Lipa - Cold Heart
  29. GAYLE - abcdefu
  30. Glass Animals - Heat Waves
  31. Harry Styles - As It Was
  32. Harry Styles - Late Night Talking
  33. Karol G, Shakira - TQG
  34. Kendrick Lamar - Not Like Us
  35. Lady Gaga, Bruno Mars - Die With a Smile
  36. Lady Gaga, Ariana Grande - Rain On Me
  37. Lil Nas X - INDUSTRY BABY
  38. Loreen - Tattoo
  39. Maneskin - I WANNE BE YOUR SLAVE
  40. Metro Boomin, The Weeknd, 21 Savage - Creepin’
  41. Miley Cyrus - Flowers
  42. Olivia Rodrigo - deja vu
  43. Olivia Rodrigo - drivers license
  44. Olivia Rodrigo - good 4 u
  45. Olivia Rodrigo - traitor
  46. Olivia Rodrigo - vampire
  47. OneRepublic - I Ain’t Worried
  48. Rema, Selena Gomez - Calm Down
  49. Rose, Bruno Mars - APT.
  50. Sabrina Carpenter - Espresso
  51. Sabrina Carpenter - Please Please Please
  52. Sabrina Carpenter - Nonsense
  53. Sam Smith, Kim Petras - Unholy
  54. Shaboozey - A Bar Song (Tipsy)
  55. SZA - Kill Bill
  56. SZA - Snooze
  57. Tate Mcrae - greedy
  58. Tate Mcrae - you broke me first
  59. Taylor Swift - All Too Well (10 Minute Version)
  60. Taylor Swift - Anti-Hero
  61. Taylor Swift - august
  62. Taylor Swift - cardigan
  63. Taylor Swift, Post Malone - Fortnight
  64. Teddy Swims - Lose Control
  65. The Kid LAROI, Justin Bieber - STAY
  66. The Weekend - Save Your Tears
  67. The Weekend, JENNIE, Lily-Rose Depp - One Of The Girls
  68. Tyla - Water

Şimdiden kolay gelsin @phoebebuffay @dreamy :Z
Daha kapsamlı bir zamanımda aday listesine bakarım. Yeni şarkılar olarak hit olup okulda çocukların isteklerini açtığımız şarkılara daha hakimim :A bir kaç favori şarkımda var benim. Listede var mı bakınırım sonra.

• Harika
Reactions: phoebebuffay
Hayırlı olsun :D @phoebebuffay @dreamy

Ben yabancı şarkılara çok hakim değilim ama kulak dolgunluğum vardır, orda burda duymuşumdur. Şarkıları detaylıca dinleyip veririm artık oylarımı :A

• Harika
Şimdiden kolay gelsin @phoebebuffay @dreamy :Z
Daha kapsamlı bir zamanımda aday listesine bakarım. Yeni şarkılar olarak hit olup okulda çocukların isteklerini açtığımız şarkılara daha hakimim :A bir kaç favori şarkımda var benim. Listede var mı bakınırım sonra.
Genel olarak son yılların en hitlerini ve sosyal medyadan vs kulak aşinalığının olması muhtemel şarkıları eklemeye çalıştık, bekliyoruz favorilerini ve önerilerini. :A
------

Hayırlı olsun :D @phoebebuffay @dreamy

Ben yabancı şarkılara çok hakim değilim ama kulak dolgunluğum vardır, orda burda duymuşumdur. Şarkıları detaylıca dinleyip veririm artık oylarımı :A
Becerebilirsem her bir grup için şarkıların kesitlerinin olduğu 3-4 dakikalık bir özet video yapmak var aklımda. 3-4 dakikanızı ayırarak sağda solda duyup anımsadığınız ya da kesitlerden beğendiğiniz şarkılara oy kullanabilirsiniz böylece. :A

@HollyDemon ☾☆ özet videoları yapabilirsem senin de oylarını bekleriz, keşif olur belki senin için de. :)
------

@serhatt ile birlikte Lil Nas isimli şahsı şampiyon yapıp lgbt bayrağını forumda dalgalandıracağız. ✍️😎
Favorinin bu şarkı olduğu doğru mu? :A

@serhatt ile beraber forumun LGBT komitesi olarak desteklerinizi bekliyoruz o zaman. @Maskeli Fedai olsaydı o da destek verirdi mutlaka. :A

Son düzenleme:
Becerebilirsem her bir grup için şarkıların kesitlerinin olduğu 3-4 dakikalık bir özet video yapmak var aklımda. 3-4 dakikanızı ayırarak sağda solda duyup anımsadığınız ya da kesitlerden beğendiğiniz şarkılara oy kullanabilirsiniz böylece. :A

@HollyDemon ☾☆ özet videoları yapabilirsem senin de oylarını bekleriz, keşif olur belki senin için de. :)
İşte bu be. Rütbe verirken böyle cevherlerinizi ortaya çıkarmaktı amacımız :Z
Sen ve @dreamy ‘de başarılı olduk. @MasacRE ‘den hamle bekliyorum daha :A

Ekli dosyayı görüntüle 133488

En Favori Yabancı Şarkı etkinliği 5 yıl sonra geri dönüyor...

En son 2019 yılı için düzenlenen etkinliği, yılların eksikliğini telafi etmek için aradaki bütün periyodu kapsayacak şekilde @dreamy ile beraber yeniden düzenliyoruz.

Birbirinden hit şarkılar ile seçtiğimiz aday listesine belirtilen koşulları sağlaması şartı ile siz de öneri yapabilirsiniz. Şartları ise Spotify'da minimum 500 milyon ya da Youtube'da minimum 300 milyon dinlenme alması, ayrıca etkinlikte bir sanatçıdan maksimum 5 şarkının yarışması olarak belirledik. Öneri yaparsanız koşulları sağlayıp sağlamadığını biz kontrol edebiliriz.

Değerli katılımınız ve oylarınız ile beraber 2020'lerin en favori hitini seçmemize yardımcı olmanızı bekliyoruz. :Z

Aday Listesi:
  1. Adele - Easy On Me
  2. Ariana Grande - positions
  3. Ariana Grande - we can’t be friends
  4. Ariana Grande - yes, and?
  5. Artemas - I like the way you kiss me
  6. Benson Boone - Beautiful Things
  7. Beyonce - BREAK MY SOUL
  8. Beyonce - CUFF IT
  9. Beyonce - TEXAS HOLD’EM
  10. Billie Eilish - BIRDS OF A FEATHER
  11. Billie Eilish - Happier Than Ever
  12. Billie Eilish - What Was I Made For?
  13. Billie Eilish - WILDFLOWER
  14. Bruno Mars, Anderson Paak, Silk Sonic - Leave The Door Open
  15. Chappel Roan - Good Luck, Babe!
  16. Charli xcx - Guess featuring billie eilish
  17. David Guetta, Bebe Rexha - I’m Good (Blue)
  18. Doja Cat, SZA - Kiss Me More
  19. Doja Cat - Paint The Town Red
  20. Doja Cat - Woman
  21. Dua Lipa - Dance The Night
  22. Dua Lipa - Houdini
  23. Dua Lipa, DaBaby - Levitating
  24. Dua Lipa - Physical
  25. Ed Sheeran - Shivers
  26. Ed Sheeran - Bad Habits
  27. Elley Duke - Middle of The Night
  28. Elton John, Dua Lipa - Cold Heart
  29. GAYLE - abcdefu
  30. Glass Animals - Heat Waves
  31. Harry Styles - As It Was
  32. Harry Styles - Late Night Talking
  33. Karol G, Shakira - TQG
  34. Kendrick Lamar - Not Like Us
  35. Lady Gaga, Bruno Mars - Die With a Smile
  36. Lady Gaga, Ariana Grande - Rain On Me
  37. Lil Nas X - INDUSTRY BABY
  38. Loreen - Tattoo
  39. Maneskin - I WANNE BE YOUR SLAVE
  40. Metro Boomin, The Weeknd, 21 Savage - Creepin’
  41. Miley Cyrus - Flowers
  42. Olivia Rodrigo - deja vu
  43. Olivia Rodrigo - drivers license
  44. Olivia Rodrigo - good 4 u
  45. Olivia Rodrigo - traitor
  46. Olivia Rodrigo - vampire
  47. OneRepublic - I Ain’t Worried
  48. Rema, Selena Gomez - Calm Down
  49. Rose, Bruno Mars - APT.
  50. Sabrina Carpenter - Espresso
  51. Sabrina Carpenter - Please Please Please
  52. Sabrina Carpenter - Nonsense
  53. Sam Smith, Kim Petras - Unholy
  54. Shaboozey - A Bar Song (Tipsy)
  55. SZA - Kill Bill
  56. SZA - Snooze
  57. Tate Mcrae - greedy
  58. Tate Mcrae - you broke me first
  59. Taylor Swift - All Too Well (10 Minute Version)
  60. Taylor Swift - Anti-Hero
  61. Taylor Swift - august
  62. Taylor Swift - cardigan
  63. Taylor Swift, Post Malone - Fortnight
  64. Teddy Swims - Lose Control
  65. The Kid LAROI, Justin Bieber - STAY
  66. The Weekend - Save Your Tears
  67. The Weekend, JENNIE, Lily-Rose Depp - One Of The Girls
  68. Tyla - Water

Fav10 üyeleriyle özel sohbetler'i okuyup beğenirsen bölümleri ben de katılırım. :D

• Güldürdün
İşte bu be. Rütbe verirken böyle cevherlerinizi ortaya çıkarmaktı amacımız :Z
Sen ve @dreamy ‘de başarılı olduk. @MasacRE ‘den hamle bekliyorum daha :A
@dreamy'nin mart ayında hayati bir sınavı var, kura ve konu açımı dışında ona yük kalmaz gibi. :A

Ben de bu aralar baya yoğunum ama sevdiğim bir şey olduğu için videolar için vakit ayırmaya çalışacağım. :A
------

Fav10 üyeleriyle özel sohbetler'i okuyup beğenirsen bölümleri ben de katılırım. :D
Böyle de karşılıklı çıkar gibi oldu ama olur müsait bir zamanımda okuyup beğeni atarım. :A

• Harika
Reactions: Dosi
Genel olarak son yılların en hitlerini ve sosyal medyadan vs kulak aşinalığının olması muhtemel şarkıları eklemeye çalıştık, bekliyoruz favorilerini ve önerilerini. :A
------

------

@serhatt ile beraber forumun LGBT komitesi olarak desteklerinizi bekliyoruz o zaman. @Maskeli Fedai olsaydı o da destek verirdi mutlaka. :A

tamam öğle olursa katılırım :) teşekkürler
SPOILER videosu gibi olmasında tıklamadım bile ilk görseli run holly run :F

• Güldürdün
tamam olur öğle olursa katılırım :)
SPOILER videosu gibi olmasında tıklamadım bile ilk görseli run holly run :F
Yok, o videodaki gibi olmaz merak etme. :A Çoğunluğu orta tempo naif şarkılar ya da eğlenceli pop şarkıları zaten. Sosyal medyayı aktif kullanıyorsan tanıdık gelen şarkılar da çıkar diye düşünüyorum. :A

Etkinliği düzenleyen şahsiyetlerin kalitesine, temizliğine ve güzelliğine bir bakın. :A @dreamy @phoebebuffay size kolaylıklar diliyorum ve böyle nadide bir yarışmayı forumumuza tekrar kazandırdığınız için teşekkür ediyorum. :A

@Dosi @Bully çatlayın. :A Bir daha asla hiçbir etkinliğin düzenliyicisi olamayacaksınız. :A :Z

------

------

Kesinlikle doğru. :A LGBT destekçisi herkesi bu şarkıyı desteklemeye bekliyoruz. :A @Maskeli Fedai gelirse daha da güçlü oluruz. :A

Etkinliği düzenleyen şahsiyetlerin kalitesine, temizliğine ve güzelliğine bir bakın. :A @dreamy @phoebebuffay size kolaylıklar diliyorum ve böyle nadide bir yarışmayı forumumuza tekrar kazandırdığınız için teşekkür ediyorum. :A

@Dosi @Bully çatlayın. :A Bir daha asla hiçbir etkinliğin düzenliyicisi olamayacaksınız. :A :Z

Kesinlikle doğru. :A LGBT destekçisi herkesi bu şarkıyı desteklemeye bekliyoruz. :A @Maskeli Fedai gelirse daha da güçlü oluruz. :A
Fikri ortaya çıkardığım için banada teşekkür etmiş oldun. Rica ederim :bhr: sen askere gidene kadar biz @Bully ile etkinlik yapmayacağız. Rahat takılabilirsin :A

Fikri ortaya çıkardığım için banada teşekkür etmiş oldun. Rica ederim :bhr: sen askere gidene kadar biz @Bully ile etkinlik yapmayacağız. Rahat takılabilirsin :A
En az 1 ay kalitesiz etkinlik yönetimine maruz kalmayacağız. :A :Z Konusu açılmasa hiç haber vermeyeceksin. :A

• Güldürdün
Kaç kere bahsettik. Es geçtiysen ne yapayım :A
Ama merak etme bir kaç güne “minik bir etkenlik” devam edecek. Hani şu her ay yaptığım. Ondan kurtuluşun yok :A
Kaç bin tane mesaj yazıp çene çalıyorsunuz, onları mı takip edeceğim ben? :A Orada da bana bir kolaylık aman yani güzellik yaparsınız artık. :A :A

• Güldürdün
@phoebebuffay @dreamy kesin siz en popülerleri alırsınız zaten. (Ayrıca aynı şarkıcının 5 şarkısı limiti verip en sevdiklerinizin limitini doldurmuşsunuz :A en çok dinlenenler olarak mı seçtiniz onları? )

Listeye şöyle üstten bakınca bu şarkının yokluğunu hissettim. (Edit: galiba bu limit altı kalıyor. Yeni şarkı olmasının dezavantajı. Hit olmuş şarkılardaki gibi yenilere ayrıcalık olması gerekirdi :A )

Bu da aşırı popüler oldu. Biraz İngilizce dışına çıkalım :A (edit: bu da sınır dışı galiba. Neyse ben vazgeçtim. Siz seçin ben oylayayım :A )

Kaç bin tane mesaj yazıp çene çalıyorsunuz, onları mı takip edeceğim ben? :A Orada da bana bir kolaylık aman yani güzellik yaparsınız artık. :A :A
Sana belirtmiştim aslında ama :A
Bana o kadar laf attıktan sonra ayağını kaydırma dışında bir şey yapamam sana :A

Son düzenleme:
@dreamy'nin mart ayında hayati bir sınavı var, kura ve konu açımı dışında ona yük kalmaz gibi. :A

Ben de bu aralar baya yoğunum ama sevdiğim bir şey olduğu için videolar için vakit ayırmaya çalışacağım. :A
------

Böyle de karşılıklı çıkar gibi oldu ama olur müsait bir zamanımda okuyup beğeni atarım. :A
Yok çıkar meselesi değil de seninki de emek benim ki de emek yani. 4. bölüme beğeni atmışsın. ilk 3 bölüme de bekliyorum. :bhr:

Hayırlı olsun, şimdiden kolay gelsin @phoebebuffay ve @dreamy :)

Ben de @Bully gibi yabancı şarkılara çok hakim değilim. Sosyal medyada, kafelerde vs. duyup da hoşuma giden ama ismini bilmediğim şarkı çoktur :D
Bu dediğini yaparsan çok iyi olur, dinleyip oy kullanabiliriz :)