Senorita (ama 7 ringde çok başarılı)
@Harunnn60 @sokak sanati WT.F siz neden Ariana seçmediniz? Fak 'all
Bunu da mı ona bağlıyorsun yok artık.@dreamy eksinde oy vermiş. Kader yine buluşturdu sizi
İkisi de çok iyi şarkılar, baştan beri bu finalin hayalini kurmuştum. Oyumu 7 rings’ten yana kullandım. Ariana hayranlığımı perçinleyen bir şarkı oldu kesinlikle.
Señorita kazansa da üzülmem tabi.
@sokak sanati güzel etkinlik oldu ikimizin de emeğine sağlık.
Bunu da mı ona bağlıyorsun yok artık.
Ortalığım ne ya düzelt artık şu otomatik düzeltmeyi. Onun yüzünden ceza bile aldın hala aynı.Seninde emeğine sağlık ortalığım. 2020 listesini şimdiden hazırlayalım.
Bende kim kazansa mutlu olurum. İkiside efsane. Keşke @kerem 'de dinleyip ot verse
Sizi birlestirmeye çalışıyorum işte. Çöpçatanlık yapıyorum seninle @Ahmed için. Umarım ilerlersiniz
@secquin @Siyagriyus arkadaşlar yabancı şarkı etkinliğimizde finale geldik. Sadece OSM ile olmaz bu iş. Buraya da oy verin ki kalitemiz artsın
Ortalığım ne ya düzelt artık şu otomatik düzeltmeyi. Onun yüzünden ceza bile aldın hala aynı.Seneye yine biz yürütelim evet eğlenceli oldu ama daha 2020’yi yarılamadık bir sakin ol
@kerem boşver zevksizliğiyle kalsın.
oyumuzu senorita olarak kullandık.Yarışmacı arkadaşlara başarılar.Artık yeniden osm ye dönebilirim 😂😂😂
He pardon o detayı unutmuşum doğru.Şimdi o derin mevzuya girme ama ben ceza almadım. Ceza verilmeye çalıştı ve Fav10 halkı bana sahip çıktı mahkemeden döndü o ceza.
Diğer şarkıyada her tur oy verdim ama finale gelince işler değişiyor işte;
- Shawn Mendes, Camila Cabello - Señorita
Emeklerinize sağlık @sokak sanati ve @dreamy
Aslında ilkin 7Rings kararımdı oyumu da ona kullanmıştım.biraz fazla kararsız kalınca değiştirdim, bazen çok kararsız kalıyorum ikili oylamalardaNiye değiştirdin oyunu. İlk başta 7 Rings demiştin.
Aslında ilkin 7Rings kararımdı oyumu da ona kullanmıştım.biraz fazla kararsız kalınca değiştirdim, bazen çok kararsız kalıyorum ikili oylamalarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?