Kıskanır artık Çiğdem lp'yi@Çiğdem- türünden Allah'ın bir kulu ne diyimonun gördüğü kadarını ben de gördüminsanın içi güzel olsun hem çikooooyunu lp'ye ver.
yalancıya bak @Harunnn60 😱 kadın oldunu biliyorum erkek diye bilip öyle sevenler @Harunnn60 @EFE UYSAL @sokak sanati dı@Çiğdem- türünden Allah'ın bir kulu ne diyimonun gördüğü kadarını ben de gördüminsanın içi güzel olsun hem çikooooyunu lp'ye ver.
Karıştırıyorum demiştin sanki canımyalancıya bak @Harunnn60 😱 kadın oldunu biliyorum erkek diye bilip öyle sevenler @Harunnn60 @EFE UYSAL @sokak sanati dı
@Harunnn60 'un gece gece fitneliği tuttuysayalancıya bak @Harunnn60 😱 kadın oldunu biliyorum erkek diye bilip öyle sevenler @Harunnn60 @EFE UYSAL @sokak sanati dı
Kadın erkek karışımı herkes farklı birşey söylüyor.ss Travestidir belkiyalancıya bak @Harunnn60 😱 kadın oldunu biliyorum erkek diye bilip öyle sevenler @Harunnn60 @EFE UYSAL @sokak sanati dı
@destere bir gelsin benim yazdığıma bakmadan kaçmak kimin işiyse onlara olmamış veriyimyalancıya bak @Harunnn60 😱 kadın oldunu biliyorum erkek diye bilip öyle sevenler @Harunnn60 @EFE UYSAL @sokak sanati dı
Verdim.@dreamy @Titanium slm Rihanna diyoruz.
@yatutarsa Rihanna'nın tüm yaz dinlediğin şarkısına oy verirsin her halde.
Şükür yarabbimCalvin Harris - This Is What You Came For
Ariana Grande - Side To Side ft. Nicki Minaj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?